SPELDATUM

  • 18 Sep 2016 17:00

Biljettpris: ord 240 kr (plus serviceavgift 20 kr); grupp fr o m 8 pers 220 kr (plus serviceavgift 20 kr)
Specialerbjudande för medlemmar i 1,6 miljonerklubben: 200 kr (plus serviceavgift 20 kr), (gäller endast i biljettkassan, v g uppge medlemskap)

MOTHERFUCKERS

Det är aldrig försent att bli olämplig

De är vassa, de är roliga, de är över 45. När humorduon Anneli Abrahamsson och Malin Appeltofft bestämde sig för att sätta upp sin första gemensamma show var temat givet – kvinnor över 45 och deras osynlighet. Men det är ingen bittershow. Duon vill slå ett slag för den medelålders kvinnan och de möjligheter superkraften osynlighet öppnar upp för. Det är som sagt aldrig för sent att bli olämplig.

Föreställningen Det är aldrig försent att bli olämplig med humorduon Motherfuckers riktar sig till dig som är människa och som åldras. ”Vi vill ge den medelålders kvinnan upprättelse genom humor” säger komikerna och självklart utgår Abrahamsson & Appeltofft från sig själva och sina erfarenheter i föreställningen. Du får följa med på en resa i svårigheten med att åldras, hur omgivningens blickar på den åldrande människan inte stämmer med hur man känner sig inuti. Om att ta ut svängarna och fortsätta hävda sin rätt att vara den man är.

Vi vill att kvinnors perspektiv och livserfarenheter ska få ta plats och vi vill locka kvinnor att komma och se oss. Kvinnor som tror att standup inte är något för dem.

Det här är definitivt en föreställning för alla kvinnor oavsett ålder men vi riktar oss till en blandad publik, män och kvinnor i olika åldrar. Om du känner en kvinna är den här föreställningen något för dig.

Föreställningen har spelat för slutsålda hus i Stockholm, Göteborg, Hallstahammar och Eskilstuna. Premiär på Lund Comedy Festival sept 2015.

”Det här var en fantastisk föreställning som jag tycker att alla ska gå och se. En kanonföreställning.”
Ann Westin, komiker

» Läs intervju i UNT


Det här är Motherfuckers:

Anneli och Malin träffades på en nybörjarkurs i standup på Fridhems folkhögskola 2008 och har hållit kontakt och samarbetet sedan dess.

Anneli Abrahamsson, tidigare journalist och radioproducent. Har arbetat på flera stora redaktioner inom Sveriges radio.
Malin Appeltofft, har ett förflutet som både skådespelerska, sångerska och showartist. Tillsammans med maken Tobias Aspelin gör hon podcasten Äktenskapet.

» Läs mer på deras webbplats

Föreställningens längd c:a 70 min exkl paus