SPELDATUM

  • 18 Jan 2019 19:00

Biljettpris: ord 150 kr (plus serviceavgift 25:-)

AXEL VON FERSENS CHARMKURS
– PLATINUM EDITION

Axel von Fersens charmkurs är en succé, som blivit så efterfrågad att den nu kommer i en helt ny version: Platinum Edition.

”JAG SÅG PÅ DAMERNA OCH VISSTE, ATT JAG KUNDE HA EN FULLSTÄNDIG FRAMGÅNG, OM JAG BARA VILLE.” Axel von Fersens liv är fyllt av makalösa äventyr. I Frankrike får han självaste drottningen på fall, i Amerika blir han tolk åt General Washington. Vill du bli likadan? Axel von Fersens charmkurs Platinum Edition är en underhållande afton med Caroline Donath.

Du får ta del utav helt nya tips och tekniker för framgång under denna kväll, som lika mycket är en show som charmkurs. Caroline tar dig varsamt och lekfullt med på en resa. Du får lära dig att uppvakta, utan att behöva resa dig ur stolen. Caroline är expert på Axels charm. Dessutom blir det nya anekdoter ur den vackre grevens liv, ny musik, även ABBA och:

⚜️ Nya detaljer kring KÄRLEKSAFFÄREN med ”La Petite"
⚜️ Nya avslöjanden om TRIANGELDRAMAT i Paris och
⚜️ Vad som egentligen hände i AMERIKA.

Caroline berättar också mer om när hon var Miss Sweden i Nigeria.

Tanken är att du ska få praktiska och opraktiska kompetenser för vardagen, direkt från 1700-talet. Kärlekens spel är tidlöst.

Nytt är också att efter föreställningen får alla deltagare ett fint diplom för sina nya färdigheter. Man kan därefter titulera sig ”avancerad Charmör”, vilket är en nivå högre än alla tidigare charmörer.

Gamla och nya besökare är välkomna.

 


"En klart charmig självhjälpskurs." 
DN, om charmkursen

“Riktigt roligt.. njuter av att tillbringa en afton i Donath/von Fersens storslagna sällskap.”
DN, om Carolines förra föreställning Jag är Axel von Fersen.

“Var på teatern, det var tarvligt som vanligt.”
Axel von FersenFAQ:

KOMMER AXEL VARA DÄR?
Axels ande finns med på plats, allt för att göra dig fullfjädrad i finess. Hans röst är mörk och sammetslen. Caroline är också nyexad röstcoach, och i Platinum Edition får du enkelt och konkret lära dig hur man gör. I Hollywood kostar sådana tips tusentals dollar.

JAG VET FOLK SOM ALDRIG HAR GÅTT NÅN CHARMKURS. KAN DE ÄNDÅ KOMMA TILL PLATINUM EDITION?
Ja, det kan de.

JAG KÄNNER LÄNGTAN EFTER FRAMGÅNG. KAN AXEL HJÄLPA MIG?
Ja, det kan han.


Caroline Donath
Foto: Mats Helgesson


Caroline Donath är skådespelerska, dramatiker och logonom (röstcoach). Hennes största succé "Jag är Axel von Fersen!” har spelats på bl.a. Södra Teatern, Riddarhuset, Riksteatern, Drottningholms slottsteater och har turnérat i Sverige på bl.a. Löfstad och Mälsåkers slott, på det senare tillsammans med Herman Lindqvist. Hon är specialiserad på olika röster och på att använda sig av ett autentiskt historiskt material.


Foto: Ida Knudsen