SPELDATUM

  • 29 Nov 2019 19:00

Biljettpris: ord 200 kr (plus serviceavgift 25:-)

AXEL VON FERSENS HETTA
– en underhållande quizkväll med Caroline Donath

Det sägs att han var sval, kylig - inget kunde vara mera fel. I Axel von Fersens hetta dyker Caroline Donath ned i Axels passionerade sidor. I Frankrike, i Sverige, i Italien sattes hans hjärta i brand, och inte bara där. Gång på gång var han också tvungen att se sin kärlek gå förlorad.

Kvällen är utformad som ett quiz, med mycket musik, vin och kaffe. Här är det inte dina kunskaper som premieras, utan din gissningsförmåga och slughet. Caroline, känd från förra årets braksuccé Axel von Fersens charmkurs, tar dig varsamt med på en helt ny resa. 

Från hans spirande ungdom och fram till hans brutala död, mördad av en folkhop - du får höra detaljer som hon aldrig berättat förut. 

Längd: c:a 1.30”Jag har haft det mest avundsvärda liv.”
Axel von Fersen

”Riktigt roligt”
DN, om Carolines första föreställning ”Jag är Axel von Fersen”

”När kvällen var slut ville jag ha mer.”
Scenkonstguiden, om Axel von Fersens charmkurs Platinum Edition

Axel von Fersens hetta


FAQ:

JAG VET FOLK SOM INTE HAR NÅGON ATT GÅ MED. KAN DE KOMMA UTAN SÄLLSKAP?
Ja, det kan de. Här får alla sällskap utav Caroline, expert på Axels charm.

BEHÖVER JAG ANSTRÄNGA MIG?
Inte särskilt. Frågorna varvas med anekdoter, och du kan se aftonen som en vidareutbildning i hur du själv blir lika het. Vinnaren får en segerpokal.

JAG KÄNNER LÄNGTAN EFTER PASSION. KAN AXEL HJÄLPA MIG? 
Ja, det kan han.

Caroline Donath

Foto: Mats Helgesson


Caroline Donath är skådespelare, logonom (röstcoach) och dramatiker. Hennes största succér ”Axel von Fersens charmkurs”, ”Axel von Fersens charmkurs Platinum Edition” och ”Jag är Axel von Fersen!”, har lockat tusentals besökare över hela landet på bl.a. Livrustkammaren, Reginateatern, Riksteatern, Drottningsholms slottsteater, flera slott och herrgårdar, även i Finland. Hon är specialiserad på olika röster och på att använda sig av ett autentiskt historiskt material. Frågesporten Axel von Fersens hetta är ett helt nytt koncept för att bli lika bra som Axel.


Foto: Ida Knudsen