SPELDATUM

  • 29 Nov 2019 19:00

Biljettpris: ord 200 kr (plus serviceavgift 25:-)

AXEL VON FERSENS HETTA
Charmkurs och quiz night om Axels passionerade sida


En underhållande afton av och med Caroline Donath

Han är Sveriges svar på Casanova, och damerna jagade efter honom. I land efter land satte han hjärtan i brand, hade kärleksaffärer, och reste vidare. Samtidigt älskade han den franska drottningen - och hon trånade tillbaks. Hur gjorde han? Axel von Fersens hetta är en underhållande afton och quiz night med Caroline Donath.

”Hon sa att det är synd att hon är gift, ty hon hade gärna velat ligga med mig…” Axels bravader blandas med musik och frågesportsfrågor medan publiken dricker kaffe, läskande drycker eller vin. Caroline är expert på Axels okända, passionerade läggning och tar dig med på en unik resa. Här är det inte dina historiekunskaper som premieras, utan din gissningsförmåga och slughet. Vinnaren får en segerpokal.

Det blir ocksa nya detaljer om grevens eget krossade hjärta samt inspiration och tips för ditt liv idag.

Axel von Fersens hetta är det tredje steget i trilogin Axel von Fersens charmkurs och fortsättningskursen Platinum Edition. Showen är fullständigt fristående och gamla och nya besökare är välkomna. Med Axel von Fersens hetta blir du inte bara lika charmig som Axel - du kan bli lika het.


”Jag njöt av att se damerna, ty de såg alla ut som om de velat, att jag gjorde dem min kur.”
Axel von Fersen

”En klart charmig självhjälpskurs.”
DN, om Axel von Fersens charmkurs

”När kvällen började gå mot sitt slut så ville jag ha mer. Mer klassisk musik, mer kungligheter, mer slott och mer 1700-talskärlek.”
Scenkonstguiden, om fortsättningskursen Axel von Fersens charmkurs Platinum edition.

Axel von Fersens hetta


Längd: c:a 1.30


FAQ

KOMMER AXEL VARA DÄR?
Axels ande finns med på plats, allt för att fullända dig i finess, innerlighet och känsla.

JAG KÄNNER LÄNGTAN EFTER MER PASSION. KAN AXEL HJÄLPA MIG?
Ja, det kan han.

Caroline Donath

Foto: Mats Helgesson


Caroline Donath är skådespelerska, dramatiker och logonom (röstcoach). Hon har diplomerat tusentals charmörer i Axel von Fersens charmkurser på Livrustkammaren, Reginateatern, och många andra ställen. Som Miss Sweden i Nigeria började hon använda sig av Axels tekniker och gjorde sedan showen ”Jag är Axel von Fersen!”, som turnerat i hela Sverige, även tillsammans med Herman Lindqvist. Hon är specialiserad på olika röster och på att använda sig av ett autentiskt historiskt material.


Foto: Ida Knudsen