lördag 11 februari
Ordinarie biljettpris
275 kr (plus serviceavgift 25 kr)
Tid
19:00
Längd
2 hours
Paus
Ja

Erbjudande

Passa på att beställa mat och dryck i samband med spelningen på vår fina lilla bistro Uppenbar. Här finns ett antal genuina och vällagade mellanrätter på menyn till bra priser. Läs mer här och boka: Mat & dryck


Biljettkassan

Om du vill ha personlig hjälp kan du ringa 018-727 83 40 eller maila PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlZ2luYXRlYXRlcm5AdXBwc2FsYS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5yZWdpbmF0ZWF0ZXJuQHVwcHNhbGEuc2U8L2E+.
Öppettider tisdag–fredag 12:00–15:00.


Reginateaterns ordinarie köpvillkor

1. Köpt biljett återlöses ej.

2. Du kan i mån av plats byta föreställningsdatum på din biljett till ett annat datum av samma produktion(samma serie av föreställningar), senast dagen innan föreställningen.

3. Vid inställd föreställning ska biljetten återlösas inom 30 dagar. Biljetter köpta via biljettkassan återlöses i biljettkassan. Information om återlösen sker primärt via mejl.

4. Vid flyttad föreställning erbjuds du att behålla din biljett alt. Lösa in för presentkort eller återköp.

5. Samtliga biljetter kontrolleras av personal i samband med insläpp.

6. Om du köper pensionär/studentbiljett så ska du kunna uppvisa giltigt intyg.

7. Klockslaget på din biljett avser tid för föreställningens början. Då ska du ha intagit din plats. Efter föreställningens början kan insläpp inte garanteras.

Tillgänglighet

Är ni beroende av rullstol, permobil eller motsvarande så boka gärna direkt via biljettkassan för bästa vägledning och placering i lokalen. Ledsagare följer med utan extra kostnad.

Hörslinga som täcker hela salongen finns.

Tillgänglighetsanpassad toalett finns i entréområdet.

Vi har även en trapphiss till övervåningen (ledsagare och instruktion av personal krävs för att använda hissen).

Reginateaterns salong har 154 platser på parkett samt 76 platser på balkong (kan variera beroende på scensstorlek). Det är god sikt från samtliga platser.

Tag gärna kontakt med oss om ni vill ha hjälp kring tillgängligheten.

Bengan Janson gästar Väsen

Bengan Janson gästar Väsen

Premiär för vårens omgång under temat ”Folk & visa” med våra eminenta värdar: Olov och Micke i internationellt erkända folkmusikgruppen Väsen.

Kvällens gäst är den ständigt aktuelle dragspelsekvilibristen och mångmusikanten Bengan Janson.

Som vanligt bjuder Väsen in till en unik form av konsert, berättelse och intervju med gästen i fokus, men i ett nytt musiklandskap i de tolkningar av musik som Bengan och Väsen denna kväll skapar tillsammans. Hör dråpliga anekdoter och historier och lyssna till vacker och stämningsfull musik i folkton: uråldrig och samtidigt nyskapande.

Reginateatern är en relativt liten scen – se till att boka dina biljetter i tid om du ska vara säker på plats.

Du vet väl att du kan boka mat och dryck till vår fina bistro Uppenbar i anslutning till evenemangen. Bistron öppnar en och en halv timme innan föreställning.


Jättekul att få in Bengan som gäst till denna fina serie tillsammans med gruppen Väsen. Han är en favorit på Reginateatern och har dykt upp i en mängd konstellationer genom åren. Jag är väldigt förtjust i Mickes & Olovs sätt att samtala och inte minst samspela med artisterna. En unik musikupplevelse som jag starkt rekommenderar.
Olle Starlander, teaterchef