Bli sponsor

Är du intresserad av att bli sponsor?

Vi har program för både företag och privatpersoner.

Kontakta Reginateatern på tel 018-727 13 78 eller e-post maria.x.nilsson@uppsala.se för mer info om Sponsorprogrammen.Om Reginateaterns sponsorarbete

Reginateatern har sedan starten 2005 etablerat sig som en av Sveriges ledande gästspelsteatrar med ett brett utbud av aktiviteter. 

Uppsala kommun huvudman
Uppsala kommuns kulturförvaltning är Reginateaterns huvudman. Inför nystarten satsade kommunen betydande belopp på ombyggnad av lokalerna: fasaden, foajén, kafeteria samt nytt tak och ljudsystem i salongen. Detta har varit mycket viktiga förutsättningar för teaterns framgång. Kommunen stödjer också verksamheten med ett årligt driftsbidrag .

Renoveringsbehov
För att befästa framgången och förstärka kvalitéten behövs dock kontinuerliga investeringar och stöd också från andra. Pågående projekt just nu är ytterligare förbättring av teaterns tekniska utrustning. För det vänder vi oss nu framförallt till Uppsalas näringsliv.

Sponsorprogram
Reginateatern har lanserat ett sponsorprogram som vänder sig till företag och privatpersoner för att förverkliga de höga ambitioner teaterns ledning har .