SPELDATUM

  • 25 Apr 2021 19:00

Söndag 25 april kl 19.00

Fri visning men köp gärna stödbiljett:
50, 70, 125 eller 180 kr inkl serviceavgift

» KÖP STÖDBILJETT »

CARNITA MOLIDA
− I kärlekens namn


En livesänd show med din svenska latina Carnita Molida och pianisten Jonas Drejholt. 

Carnita bjuder på en repertoar i kärlekens namn med både svenska och spanska hits. Tycker du att ditt hjärta bankar, då kan du räkna med att Carnitas hjärta bankar ännu starkare. Carnita sprider mer värme än en lavasprutande vulkan och är mer pricksäker med kärlekspilarna än Cupido själv. Carnitas hjärta bankar för dig!

Möt Carlos Romero Cruz älskade dragpersona Carnita Molida, vinnare av årets drag på QX-galan, en show du sent glömmer.

Med på scen är pianist Jonas Drejholt.Carlos Romero Cruz är, förutom att vara uppväxt i Uppsala, utbildad skådespelare vid Stockholms dramatiska högskola och har arbetat på teaterscener som Unga Klara, Dramaten och Riksteatern. Carnita Molida är Carlos dragpersona, som har synts till på Sveriges teaterscener med Riksteatern, Klubb Mums Mums och i succéprojektet Bland drakar och dragqueens.

Jonas Drejholt är sångare/pianist uppvuxen i Sörmland, utbildad på Musikhögskolan i Malmö. Han har spelat på diverse scener runtom i Sverige i olika konstellationer, släppt en jazzplatta (Drejholt Orchestra), jobbat som låtskrivare och studiomusiker för diverse artister (House Of Wallenberg, Imla och Feather and Down). Jonas har även uppträtt som Dragqueen under namnet Pianotransan på klubbar och scener runtom i Sverige.


Affischfoto: Peter Knutsson


Med stöd av Uppsala kommun


Tack till Teater Prego!