söndag 09 oktober
Ordinarie biljettpris
350 kr (plus serviceavgift 25 kr)
Tid
18:00
Längd
1 hours 40 min
Paus
Ja

Erbjudande

Pröva vår nya meny på Uppenbar & bistro i anslutning till föreställning!
Vi öppnar en timme innan föreställning. All mat förbokar ni hos oss via reginateatern@uppsala.se eller direkt via biljettkassan. Dryck beställer ni på plats. Vi har tillstånd för öl och vin och ett litet men utvalt utbud. Maten intar ni på övervåningen i nya Uppenbar & bistro. Drycker får man också ta med in i salongen under föreställning.
Läs mer och se vår meny här: Mat & Dryck


Biljettkassan

Om du vill ha personlig hjälp kan du ringa 018-727 83 40 eller maila PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlZ2luYXRlYXRlcm5AdXBwc2FsYS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5yZWdpbmF0ZWF0ZXJuQHVwcHNhbGEuc2U8L2E+.
Öppettider tisdag–fredag 12:00–15:00.


Reginateaterns ordinarie köpvillkor

1. Köpt biljett återlöses ej.

2. Du kan i mån av plats byta föreställningsdatum på din biljett till ett annat datum av samma produktion(samma serie av föreställningar), senast dagen innan föreställningen.

3. Vid inställd föreställning ska biljetten återlösas inom 30 dagar. Biljetter köpta via biljettkassan återlöses i biljettkassan. Information om återlösen sker primärt via mejl.

4. Vid flyttad föreställning erbjuds du att behålla din biljett alt. Lösa in för presentkort eller återköp.

5. Samtliga biljetter kontrolleras av personal i samband med insläpp.

6. Om du köper pensionär/studentbiljett så ska du kunna uppvisa giltigt intyg.

7. Klockslaget på din biljett avser tid för föreställningens början. Då ska du ha intagit din plats. Efter föreställningens början kan insläpp inte garanteras.

Tillgänglighet

Är ni beroende av rullstol, permobil eller motsvarande så boka gärna direkt via biljettkassan för bästa vägledning och placering i lokalen. Ledsagare följer med utan extra kostnad.

Hörslinga som täcker hela salongen finns.

Tillgänglighetsanpassad toalett finns i entréområdet.

Vi har även en trapphiss till övervåningen (ledsagare och instruktion av personal krävs för att använda hissen).

Reginateaterns salong har 154 platser på parkett samt 76 platser på balkong (kan variera beroende på scensstorlek). Det är god sikt från samtliga platser.

Tag gärna kontakt med oss om ni vill ha hjälp kring tillgängligheten.

Cecilia Frode – En stjärt på himlen

I En Stjärt på Himlen får vi möta den rädda karaktären som vet och kan allt. Hon som talar om för oss hur saker ligger till, hon som har rest över hela jorden eller i alla fall varit i Spanien men borta bra å hemma bäst ju! Ja bäst hemma i soffan, ensam, så man får prata till punkt! Hon snor in sig i sitt eget resonemang och blir ljuvligt inkonsekvent och opålitlig men så full av sanningar som bara måste komma ut. Det är inget illa menat, det är såhär vi är … alla utom jag så klart!

Filosofiska betraktelser som bjuder in till en härlig och oförutsägbar upplevelse. En del musik där Cecilia själv sjunger alldeles för stora sånger men som fyller hela rummet med längtan och värme. Vi kommer nära oss själva på ett roligt och befriande sätt. ”En Stjärt på Himlen” hade ursprungligen premiär 2008 på Vasateatern i Stockholm och har sen dess turnerat till och från. Här kommer en bearbetad version till Reginateatern, mycket nöje!

Välkomna! / Cecilia Frode och Big Star production

Skådespelare: Cecilia Frode
Piano: Lennart Simonsson
Föreställningens längd: Ca 1 tim och 40 min, inkl paus
Idé / Manus: Cecilia Frode
Foto: Elisabeth Ohlson

www.ceciliafrode.se