måndag 20 mars
Ordinarie biljettpris
300 kr (plus serviceavgift 40 kr)
Åldersgräns 18 år (13 år i målsmans sällskap) OBS! Säljs via producent via Tickster. Reginateatern kan inte hantera presentkort eller sälja via kassa.
Tid
19:00
Längd
1 tim 30 min
Paus
Nej

Erbjudande


Biljettkassan

Om du vill ha personlig hjälp kan du ringa 018-727 83 40 eller maila PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlZ2luYXRlYXRlcm5AdXBwc2FsYS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5yZWdpbmF0ZWF0ZXJuQHVwcHNhbGEuc2U8L2E+.
Öppettider tisdag–fredag 12:00–15:00.


Reginateaterns ordinarie köpvillkor

1. Köpt biljett återlöses ej.

2. Du kan i mån av plats byta föreställningsdatum på din biljett till ett annat datum av samma produktion(samma serie av föreställningar), senast dagen innan föreställningen.

3. Vid inställd föreställning ska biljetten återlösas inom 30 dagar. Biljetter köpta via biljettkassan återlöses i biljettkassan. Information om återlösen sker primärt via mejl.

4. Vid flyttad föreställning erbjuds du att behålla din biljett alt. Lösa in för presentkort eller återköp.

5. Samtliga biljetter kontrolleras av personal i samband med insläpp.

6. Om du köper pensionär/studentbiljett så ska du kunna uppvisa giltigt intyg.

7. Klockslaget på din biljett avser tid för föreställningens början. Då ska du ha intagit din plats. Efter föreställningens början kan insläpp inte garanteras.

Tillgänglighet

Är ni beroende av rullstol, permobil eller motsvarande så boka gärna direkt via biljettkassan för bästa vägledning och placering i lokalen. Ledsagare följer med utan extra kostnad.

Hörslinga som täcker hela salongen finns.

Tillgänglighetsanpassad toalett finns i entréområdet.

Vi har även en trapphiss till övervåningen (ledsagare och instruktion av personal krävs för att använda hissen).

Reginateaterns salong har 154 platser på parkett samt 76 platser på balkong (kan variera beroende på scensstorlek). Det är god sikt från samtliga platser.

Tag gärna kontakt med oss om ni vill ha hjälp kring tillgängligheten.

Courtney Marie Andrews (US) + support

Courtney Marie Andrews är en amerikansk singer/songwriter som under flera år varit stor kritiker- och publikfavorit. Nu med ett exklusivt besök på Reginateatern. Support kl. 19.00 är Gabriel Kelley - Courtney med band går på kl. 20.00.

I en strandhytt på stränderna kring biodlingarna vid Cape Cod ann Courtney Marie Andrews egenkärlek och hennes röst. Varje morgon gick hon en dryg mil på stigarna runt en ö och mediterade över sitt liv, rannsakade gamla minnen och mönster - som en slags bläddrande bland begagnade böcker i en bokhandel.

Den sommaren av introspektion ledde henne till en ihållande sommarkänsla, den vajande cypressen, fullmånen och möjligheten till sund kärlek. Det var en fas som följde en av hennes mörkaste, där att vara ensam med sig själv var det mest skrämmande. Efter mer än ett decennium på vägarna, hade den Phoenix-födde låtskrivaren, poeten, och målaren äntligen utrymme att bearbeta alla toppar och dalar i ett liv av konstanter. Hon var äntligen redo att göra ett album fött av triumf, utan att helt glömma åren som format henne.

Albumet producerades med Sam Evian i hans studio i New York och heter “Loose Future”, och släpps den 7 oktober på Fat Possum Records. Hennes ledstjärnor för inspelningarna var mängder av harmonier och alternativa slagverk. Resten var ett rent utforskande. På Flying Could Recordings badade hon i bäcken varje morgon innan hon startade dagen. Hon ville förkroppsliga känslan av att släppa in kärleken. Att ta ett dopp kändes som att släppa in kärleken; Ibland kastar du dig i, ibland går du försiktigt.

Loose Future är hennes första album sedan 2020 års GRAMMY-nominerade ”Old Flowers”. Courtney Marie Andrews har varit en flitig besökare i Sverige sedan 2017, och så sent som i somras såg vi henne på Sthlm Americana. I mars 2023 kommer hon tillbaka med bandet i samband med att nya albumet tas ut på turné och gör ett av stoppen på Reginateatern.
Samproduceras med Northen Trail. OBS! Denna konsert säljs genom producenten via Tickster. Reginateatern kan inte förmedla biljettköp eller hantera presentkort till denna spelning via kassa.