SPELDATUM

  • 30 Nov 2019 19:00

Biljettpris: ord 350:- (plus serviceavgift 25 kr)

EMMA KNYCKARE
Årets Mama

Emma Knyckares "Årets Mama – En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek" är en personlig skildring av hur det är att bli mamma och av alla knasiga föräldrar som finns där ute. 

"Årets Mama – En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek" bygger på Emma Knyckares bok "Hit med flaskan". Det är en utlämnande uppgörelse med förväntningarna på småbarnsåren och hur det egentligen ska gå till att "ta till vara på den här tiden".

Föreställningen togs emot med öppna armar av kritikerna under höstens Sverigeturné. Nerikes Allehanda skriver att Emma Knyckare perfekt mutar in "den sorts drastiska mammahumor som föds ur sömnlöshet och kroppsvätskor". TTELA kallar föreställningen för "en skrattfest med hög igenkänningsfaktor", Kristianstadsbladet skriver att "det är kul, stundtals väldigt kul" och Corren tycker "föreställningen är mycket sevärd, vare sig man själv har erfarenhet av familjeliv, underliv och kärlek eller inte". 

– Det känns svinkul att åka ut igen! Förra vändan var uppvärmning. Nu är jag så "on fire" att folk får hålla i sig. Jag har nytt husband i form av Oskar Cresso med mig denna vevan också och showen har uppdaterats och gjorts om en del vilket känns kul, säger Emma Knyckare och berättar även att folk fått blåmärken i sidan av att deras väninna suttit och armbågat dem av igenkänning under showen.

“En skrattfest”
TTELA

“Mycket sevärd”
Corren

“Charmigt och uppfriskande ärligt, men framför allt rått och öppet”
Jönköpings-Posten, betyg 4 av 5

“Kul, skamlös, självutlämnande”
Kristianstadsbladet, betyg 4 av 5

“Emma Knyckare sjunger riktigt, riktigt bra - en härlig överraskning”
Gefle Dagblad


Längd c:a 90 min, ingen paus

Produktion: KAHLO