lördag 01 april
Ordinarie biljettpris
325 kr (plus serviceavgift 25 kr)
Tid
16:00
Längd
1 hours 30 min
Paus

Erbjudande


Biljettkassan

Om du vill ha personlig hjälp kan du ringa 018-727 83 40 eller maila PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlZ2luYXRlYXRlcm5AdXBwc2FsYS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5yZWdpbmF0ZWF0ZXJuQHVwcHNhbGEuc2U8L2E+.
Öppettider tisdag–fredag 12:00–15:00.


Reginateaterns ordinarie köpvillkor

1. Köpt biljett återlöses ej.

2. Du kan i mån av plats byta föreställningsdatum på din biljett till ett annat datum av samma produktion(samma serie av föreställningar), senast dagen innan föreställningen.

3. Vid inställd föreställning ska biljetten återlösas inom 30 dagar. Biljetter köpta via biljettkassan återlöses i biljettkassan. Information om återlösen sker primärt via mejl.

4. Vid flyttad föreställning erbjuds du att behålla din biljett alt. Lösa in för presentkort eller återköp.

5. Samtliga biljetter kontrolleras av personal i samband med insläpp.

6. Om du köper pensionär/studentbiljett så ska du kunna uppvisa giltigt intyg.

7. Klockslaget på din biljett avser tid för föreställningens början. Då ska du ha intagit din plats. Efter föreställningens början kan insläpp inte garanteras.

Tillgänglighet

Är ni beroende av rullstol, permobil eller motsvarande så boka gärna direkt via biljettkassan för bästa vägledning och placering i lokalen. Ledsagare följer med utan extra kostnad.

Hörslinga som täcker hela salongen finns.

Tillgänglighetsanpassad toalett finns i entréområdet.

Vi har även en trapphiss till övervåningen (ledsagare och instruktion av personal krävs för att använda hissen).

Reginateaterns salong har 154 platser på parkett samt 76 platser på balkong (kan variera beroende på scensstorlek). Det är god sikt från samtliga platser.

Tag gärna kontakt med oss om ni vill ha hjälp kring tillgängligheten.

En hommage till Tage Danielsson – av och med Tina Ahlin och Trio X

Toner och tankar från roten – en hommage till Tage Danielsson
av och med Tina Ahlin och Trio X

Visst blir man trollbunden av Tages poesi. Ingen kunde som han vrida och vända och förvandla det mest triviala och småtrista i världen till skimrande magi.

Tina Ahlin har varit verksam som musiker, pianist, sångerska, munspelare kompositör och dragspelare i över 30 år. Hon är en varm, generös och oerhört musikalisk artist – lika omtyckt bland publiken som hos arrangörer och medmusikanter. Tina samarbetade med Hasse Alfredsson i revyer, julshower och teaterföreställningar. Nu kommer hon till Regina teatern med en egen, alldeles nyskriven tonsatt svit av Tages Danielssons lyrik. 

Som medmusikanter denna afton medverkar Uppsalas kända Trio, Lennarts Simonsson, Per Johansson och Joakim Ekberg, som med liv och lust ger sig in i Tages och Tinas låtskatt.    
                                
Trio X och Tina Ahlin bjuder denna kväll på en hommage till Tage Danielsson, helt i Hasse och Tages anda. Det bjuds på kända och okända låtar i form av jazz, visa, kryddat med massor av glädje och spontana infall.
 
”Det är en genuin glädje att få stå på scenen med ett material som detta, med hopp om att vi ska trollbinda även dig” – Tina Ahlin”