fredag 16 september
Ordinarie biljettpris
450 kr (plus serviceavgift 25 kr)
Tid
19:00
Längd
2 hours
Paus
Ja

Erbjudande

Se till att boka plats i tid till vår Uppenbar & bistro. Öppnar en och en halv timma innan föreställning och bjuder på en lämplig bistromeny med mellanrätter. Begränsat antal platser- boka i tid.


Biljettkassan

Om du vill ha personlig hjälp kan du ringa 018-727 83 40 eller maila PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlZ2luYXRlYXRlcm5AdXBwc2FsYS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5yZWdpbmF0ZWF0ZXJuQHVwcHNhbGEuc2U8L2E+.
Öppettider tisdag–fredag 12:00–15:00.


Reginateaterns ordinarie köpvillkor

1. Köpt biljett återlöses ej.

2. Du kan i mån av plats byta föreställningsdatum på din biljett till ett annat datum av samma produktion(samma serie av föreställningar), senast dagen innan föreställningen.

3. Vid inställd föreställning ska biljetten återlösas inom 30 dagar. Biljetter köpta via biljettkassan återlöses i biljettkassan. Information om återlösen sker primärt via mejl.

4. Vid flyttad föreställning erbjuds du att behålla din biljett alt. Lösa in för presentkort eller återköp.

5. Samtliga biljetter kontrolleras av personal i samband med insläpp.

6. Om du köper pensionär/studentbiljett så ska du kunna uppvisa giltigt intyg.

7. Klockslaget på din biljett avser tid för föreställningens början. Då ska du ha intagit din plats. Efter föreställningens början kan insläpp inte garanteras.

Tillgänglighet

Är ni beroende av rullstol, permobil eller motsvarande så boka gärna direkt via biljettkassan för bästa vägledning och placering i lokalen. Ledsagare följer med utan extra kostnad.

Hörslinga som täcker hela salongen finns.

Tillgänglighetsanpassad toalett finns i entréområdet.

Vi har även en trapphiss till övervåningen (ledsagare och instruktion av personal krävs för att använda hissen).

Reginateaterns salong har 154 platser på parkett samt 76 platser på balkong (kan variera beroende på scensstorlek). Det är god sikt från samtliga platser.

Tag gärna kontakt med oss om ni vill ha hjälp kring tillgängligheten.

Fröken Elvis & Giganterna II

Jaa! Vad glada vi är att Fröken Elvis kommer tillbaks med en "del II" av förra säsongens succé: Fröken Elvis och Giganterna. Det började med svenska texter till Elvis Presleys låtar och nu har det fortsatt med egna svenska texter till de klassiska Giganterna. En mycket uppskattad, hyllad och alldeles, alldeles underbar föreställning med hög "feel-good" känsla och fantastisk musikalitet. Väldigt charmigt och välgjort. Passar alla åldrar.

Föreställningen är i två set med paus.


Den här gruppen är en personlig favorit. Mycket musikaliska och charmiga versioner av kända klassiker och naturligtvis: Elvis Presleys låtar med Fröken Elvis egna svenska texter. Hög feel-good faktor! Passar för de flesta åldrar och smaker. Missa inte höstens besök!