torsdag 21 september
Ordinarie biljettpris
195 kr (exkl. serviceavgift) Studentpris alla kvällar: 150 kr (exkl. serviceavgift) 570 kr säsongskort. Ett begränsat antal säsongskort som gäller för alla fyra föreställningar på stora scen köpes via biljettkassan som nås på reginateatern@uppsala.se. Öppet 12-15 tis-fre.
Tid
19:00
Längd
2 hours
Paus
Ja

Erbjudande

Biljettkassan öppnar en timme innan föreställning tillsammans med Underbar där ni kan köpa snacks, kaffe, te, öl, vin samt alkoholfria drycker. Det går bra att ta med dryck in i salongen.

På teaterns ovanvåning finns Uppenbar för den som önskar ytterligare förtäring i samband med föreställning. Mer information finns under fliken "Mat & dryck" ovan.

Vänligen observera att rullstolsplatser bokas via biljettkassan. Var snäll och kom i god tid innan föreställningen börjar.


Biljettkassan

Om du vill ha personlig hjälp kan du ringa 018-727 83 40 eller maila PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlZ2luYXRlYXRlcm5AdXBwc2FsYS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5yZWdpbmF0ZWF0ZXJuQHVwcHNhbGEuc2U8L2E+.
Öppettider tisdag–fredag 12:00–15:00.


Reginateaterns ordinarie köpvillkor

1. Köpt biljett återlöses ej.

2. Du kan i mån av plats byta föreställningsdatum på din biljett till ett annat datum av samma produktion(samma serie av föreställningar), senast dagen innan föreställningen.

3. Vid inställd föreställning ska biljetten återlösas inom 30 dagar. Biljetter köpta via biljettkassan återlöses i biljettkassan. Information om återlösen sker primärt via mejl.

4. Vid flyttad föreställning erbjuds du att behålla din biljett alt. Lösa in för presentkort eller återköp.

5. Samtliga biljetter kontrolleras av personal i samband med insläpp.

6. Om du köper pensionär/studentbiljett så ska du kunna uppvisa giltigt intyg.

7. Klockslaget på din biljett avser tid för föreställningens början. Då ska du ha intagit din plats. Efter föreställningens början kan insläpp inte garanteras.

Tillgänglighet

Är ni beroende av rullstol, permobil eller motsvarande så boka gärna direkt via biljettkassan för bästa vägledning och placering i lokalen. Ledsagare följer med utan extra kostnad.

Hörslinga som täcker hela salongen finns.

Tillgänglighetsanpassad toalett finns i entréområdet.

Vi har även en trapphiss till övervåningen (ledsagare och instruktion av personal krävs för att använda hissen).

Reginateaterns salong har 154 platser på parkett samt 76 platser på balkong (kan variera beroende på scensstorlek). Det är god sikt från samtliga platser.

Tag gärna kontakt med oss om ni vill ha hjälp kring tillgängligheten.

Fyris Comedy - Stand up med Al Pitcher m.fl.

Fyris Comedy – Stand up med Al Pitcher m.fl 
​Fyris Comedy gör dina torsdagar roligare! Under utvalda kvällar förvandlar vi Reginateatern till Uppsalas hetaste stand up-klubb. Ta en sväng förbi baren och slå dig sedan ner i den mysiga salongen för att skratta tillsammans med en blandning av landets mest omtyckta stand up-komiker och nya stjärnskott på humorhimlen. 

Den här kvällen ser du dessa komiker på scen: 
Al Pitcher 
Al Pitchers gjorde entré på landets humorscener med buller och bång. Mitt i en blomstrande komikerkarriär i England flyttade han till Sverige – och blev snabbt utsedd till ”Årets manliga komiker” på Svenska Standupgalan. Sedan dess har Al flera hyllade turnéer och tv-specials i ryggen, senast i raden var showen "My Happy Place" som sålde slut arenor runt om i landet. Han blandar friskt sarkasm, charm och klockrena betraktelser av svenskarnas små egenheter, med en karismatisk scennärvaro som du bara måste uppleva!
(Al Pitcher pratar engelska)

Kirsty Armstrong
Om funny bones hade haft ett ansikte så skulle det vara Kirsty Armstrongs. Kirsty har uppträtt på stora stand up-scener både i Sverige och internationellt sedan 2016 – och 2022 blev hon utsedd till “Årets kvinnliga komiker” på Svenska Standupgalan. Ibland syns hon som programledare och hon är ständigt aktuell med att skapa roligheter för olika TV-projekt. Om du gillar humor MÅSTE du faktiskt se Kirsty live!

Lisa Dahlin
Lisa Dahlin är den något självgoda göteborgaren som levererar stora skratt på exakt allas bekostnad. Hon driver en stand up-klubb i Malmö och syns även som älskvärd quizmaster på scener runt om i hela landet. 

Viktor Engberg

Viktor är en av Fyris Comedy-publikens favoriter. Med hög energi bjuder han på historier och vardagsbetraktelser som får oss att skratta med – och åt – honom. Viktor är en av hjärnorna bakom stand up-klubben Riva i Stockholm och podden FalkEngberg.

Fyris Comedy presenteras av Anna Karlsson och Henrik Moberg
Anna är komiker, kommunikatör och “kanske lite väl öppenhjärtig” kring sina egna tillkortakommanden, när hon står på scener runt om i landet. Henrik har beskrivits som “Sveriges roligaste mattelärare” och missar aldrig ett tillfälle att blanda in underfundiga musikaliska inslag i sin stand up. Tillsammans utsågs de till “Årets kreativa Uppsalabo 2022”.