torsdag 27 april
Ordinarie biljettpris
195 kr, vuxen + plus serviceavgift 25 kr 150 kr, student och ungdom (under 16 år) + serviceavgift 25 kr Säsongsbiljett 400 kr Gäller för alla vårens tre föreställningar och bokas via biljettkassan, reginateatern@uppsala.se eller 018-727 83 40
Tid
19:00
Längd
2 hours
Paus
Ja

Erbjudande

Pröva vår nya meny på Uppenbar & bistro i anslutning till föreställning!
Vi öppnar en timme innan föreställning. All mat förbokar ni hos oss via reginateatern@uppsala.se eller direkt via biljettkassan. Dryck beställer ni på plats. Vi har tillstånd för öl och vin och ett litet men utvalt utbud. Maten intar ni på övervåningen i nya Uppenbar & bistro. Drycker får man också ta med in i salongen under föreställning.
Läs mer och se vår meny här: Mat & Dryck


Biljettkassan

Om du vill ha personlig hjälp kan du ringa 018-727 83 40 eller maila PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlZ2luYXRlYXRlcm5AdXBwc2FsYS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5yZWdpbmF0ZWF0ZXJuQHVwcHNhbGEuc2U8L2E+.
Öppettider tisdag–fredag 12:00–15:00.


Reginateaterns ordinarie köpvillkor

1. Köpt biljett återlöses ej.

2. Du kan i mån av plats byta föreställningsdatum på din biljett till ett annat datum av samma produktion(samma serie av föreställningar), senast dagen innan föreställningen.

3. Vid inställd föreställning ska biljetten återlösas inom 30 dagar. Biljetter köpta via biljettkassan återlöses i biljettkassan. Information om återlösen sker primärt via mejl.

4. Vid flyttad föreställning erbjuds du att behålla din biljett alt. Lösa in för presentkort eller återköp.

5. Samtliga biljetter kontrolleras av personal i samband med insläpp.

6. Om du köper pensionär/studentbiljett så ska du kunna uppvisa giltigt intyg.

7. Klockslaget på din biljett avser tid för föreställningens början. Då ska du ha intagit din plats. Efter föreställningens början kan insläpp inte garanteras.

Tillgänglighet

Är ni beroende av rullstol, permobil eller motsvarande så boka gärna direkt via biljettkassan för bästa vägledning och placering i lokalen. Ledsagare följer med utan extra kostnad.

Hörslinga som täcker hela salongen finns.

Tillgänglighetsanpassad toalett finns i entréområdet.

Vi har även en trapphiss till övervåningen (ledsagare och instruktion av personal krävs för att använda hissen).

Reginateaterns salong har 154 platser på parkett samt 76 platser på balkong (kan variera beroende på scensstorlek). Det är god sikt från samtliga platser.

Tag gärna kontakt med oss om ni vill ha hjälp kring tillgängligheten.

Fyris Comedy - Stand up med Fritte Fritzson m.fl.

Fyris Comedy gör dina torsdagar roligare!

Under utvalda torsdagar förvandlas Reginateatern till Uppsalas hetaste stand up-klubb. Kom och skratta tillsammans med en grym blandning av landets mest omtyckta stand up-komiker och nya stjärnskott på humorhimlen.


Fritte Fritzson
Fritte kombinerar humor och intellekt på ett oemotståndligt charmigt sätt, vilket alla som sett honom som en av de tävlande i den pågående säsongen av På Spåret i SVT kan skriva under på. Som en av landets mest rutinerade komiker har han gjort revyer, spex och sketchföreställningar och uppträder nu på landets absolut största humorscenen. Han driver även den populärvetenskapliga podcasten Allt du velat veta, som i skrivande stund har över 20 miljoner nedladdningar. Det blir skarpt, kul och mys när han kommer till Fyris Comedy!

Josefin Sonck
Ståuppkomiker, skådespelare, författare, finlandssvensk. Bakom mångfacetterade Josefin Soncks harmoniska fasad döljer sig en absurd och sylvass humor. Hon gör succé på klubbar som Norra Brunn och Raw – och i olika tv-program, poddar och på improvisationsscenerna.

Birgita Klepke
Som 60-årig kvinna bestämde sig Birgita för att ta steget från journalistyrket till stand up-scenen. Med en självklar närvaro och pondus har Birgita bevisat att det finns en publik för alla. Hon har bland annat satt upp den egna showen "Hur svårt kan det va?", som handlar om att hitta sin röst i vimlet av fördomar.

Henrik Moberg
Sveriges roligaste mattelärare! Henrik Moberg är en Stockholmsbaserad komiker med rötter i Uppsala. Han skämtar om allt mellan himmel och jord, “eftersom det är där det mesta finns”. Inte sällan blandar han också in humoristiska musikstycken med absurda texter.

Produceras av Fyris Comedy i samarbete med Reginateatern