lördag 17 september
Ordinarie biljettpris
235 kr (plus serviceavgift 25 kr)
Tid
19:00
Längd
2 hours
Paus
Ja

Erbjudande

Se till att boka plats på vår Uppenbar & bistro (öppnar en och en halv timme innan föreställning) för att hinna landa innan föreställning och äta en bit från vår höstmeny. Endast förbokning till bistron.


Biljettkassan

Om du vill ha personlig hjälp kan du ringa 018-727 83 40 eller maila PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlZ2luYXRlYXRlcm5AdXBwc2FsYS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5yZWdpbmF0ZWF0ZXJuQHVwcHNhbGEuc2U8L2E+.
Öppettider tisdag–fredag 12:00–15:00.


Reginateaterns ordinarie köpvillkor

1. Köpt biljett återlöses ej.

2. Du kan i mån av plats byta föreställningsdatum på din biljett till ett annat datum av samma produktion(samma serie av föreställningar), senast dagen innan föreställningen.

3. Vid inställd föreställning ska biljetten återlösas inom 30 dagar. Biljetter köpta via biljettkassan återlöses i biljettkassan. Information om återlösen sker primärt via mejl.

4. Vid flyttad föreställning erbjuds du att behålla din biljett alt. Lösa in för presentkort eller återköp.

5. Samtliga biljetter kontrolleras av personal i samband med insläpp.

6. Om du köper pensionär/studentbiljett så ska du kunna uppvisa giltigt intyg.

7. Klockslaget på din biljett avser tid för föreställningens början. Då ska du ha intagit din plats. Efter föreställningens början kan insläpp inte garanteras.

Tillgänglighet

Är ni beroende av rullstol, permobil eller motsvarande så boka gärna direkt via biljettkassan för bästa vägledning och placering i lokalen. Ledsagare följer med utan extra kostnad.

Hörslinga som täcker hela salongen finns.

Tillgänglighetsanpassad toalett finns i entréområdet.

Vi har även en trapphiss till övervåningen (ledsagare och instruktion av personal krävs för att använda hissen).

Reginateaterns salong har 154 platser på parkett samt 76 platser på balkong (kan variera beroende på scensstorlek). Det är god sikt från samtliga platser.

Tag gärna kontakt med oss om ni vill ha hjälp kring tillgängligheten.

Gruppen Väsen

Vårens succéserie på temat "folk & visa" fortsätter i höst med internationellt etablerade uppsalagruppen Väsen som värdar. Denna kväll får ni dem helt för er själva, men under hösten kommer de att bjuda in gäster (se nedan). Gruppen Väsen har spelat 37 år tillsammans och har ett helt unikt samspel - väl kända i folkmusikkretsar över hela världen, turnérar ständigt och utkommer kontinuerligt med nya produktioner.
Det är ett spännande möte mellan urgammal nordisk musiktradition och nya klanger som Olov Johansson och Mikael Marin bjuder på, inramat med ett avspänt och underhållande mellansnack, som också bjuder på berättelser om låtarna och deras möten med musiken.

Jag är oerhört förtjust både i det fantastiska musikaliska samspelet denna serie representerar med gruppen Väsen som garant för fantastiska nytolkningar av urgamla toner, blandat med nytt och inte minst deras underbara avslappnade och roande mellansnack där historien kring musiken berättas. Oavsett vilken typ av musikälskare du är kommer du finna något tilltalande i detta.
Olle Starlander, teaterchef