fredag 17 februari
Ordinarie biljettpris
225 kr 150 kr för studerande/under 16 år
Tid
19:00
Längd
1 hours 30 min
Paus
Ja

Erbjudande


Biljettkassan

Om du vill ha personlig hjälp kan du ringa 018-727 83 40 eller maila PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlZ2luYXRlYXRlcm5AdXBwc2FsYS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5yZWdpbmF0ZWF0ZXJuQHVwcHNhbGEuc2U8L2E+.
Öppettider tisdag–fredag 12:00–15:00.


Reginateaterns ordinarie köpvillkor

1. Köpt biljett återlöses ej.

2. Du kan i mån av plats byta föreställningsdatum på din biljett till ett annat datum av samma produktion(samma serie av föreställningar), senast dagen innan föreställningen.

3. Vid inställd föreställning ska biljetten återlösas inom 30 dagar. Biljetter köpta via biljettkassan återlöses i biljettkassan. Information om återlösen sker primärt via mejl.

4. Vid flyttad föreställning erbjuds du att behålla din biljett alt. Lösa in för presentkort eller återköp.

5. Samtliga biljetter kontrolleras av personal i samband med insläpp.

6. Om du köper pensionär/studentbiljett så ska du kunna uppvisa giltigt intyg.

7. Klockslaget på din biljett avser tid för föreställningens början. Då ska du ha intagit din plats. Efter föreställningens början kan insläpp inte garanteras.

Tillgänglighet

Är ni beroende av rullstol, permobil eller motsvarande så boka gärna direkt via biljettkassan för bästa vägledning och placering i lokalen. Ledsagare följer med utan extra kostnad.

Hörslinga som täcker hela salongen finns.

Tillgänglighetsanpassad toalett finns i entréområdet.

Vi har även en trapphiss till övervåningen (ledsagare och instruktion av personal krävs för att använda hissen).

Reginateaterns salong har 154 platser på parkett samt 76 platser på balkong (kan variera beroende på scensstorlek). Det är god sikt från samtliga platser.

Tag gärna kontakt med oss om ni vill ha hjälp kring tillgängligheten.

Hjälp - jag är med i en randomiserad talkshow

Teater Prego bjuder in till en helt ny interaktiv och improviserad upplevelse, live på Reginateatern i Uppsala och direktsänd online!

Teatern har förvandlats till en stor TV-Studio med programledare, husband, improvisatörer och kända gäster.

På scenen står också en stor röd knapp.

Varje gång gästen trycker på knappen händer det något nytt. En uppmaning som ändrar showens riktning? Ett förslag till en scen? Ingen förutom knappen vet vad som kommer hända.

Men showen måste fortsätta, och med publikens hjälp tar föreställningen oanade riktningar och vem vet, knappen kanske själv har något att säga till om?

Till varje föreställning kommer en ny gäst som tillsammans med en grupp improvisatörer tar sig an en helt randomiserad talkshow. Varje prompt från knappen ska erövras och allihopa - improvisatörer, musiker, publik och gäster - hjälper och tar hand om varandra i en talkshow där allt kan hända!

“Hjälp! Jag är med i en Randomiserad Talkshow” visas både på Reginateatern och via streaming online. Publik- och onlinedeltagare bidrar med förslag, frågor och deltar i omröstningar via smartphone eller dator, som är i direkt anslutning till talkshowens digitala interface.