SPELDATUM

  • 09 Okt 2021 18:00
  • 10 Okt 2021 15:00
  • 13 Okt 2021 18:00
  • 14 Okt 2021 18:00
  • 15 Okt 2021 18:00

OBS: nya datum.

Biljettpris: ord 295 kr (plus serviceavgift 25 kr)
Gällande maxantal personer i publiken, garderoben kommer att vara obevakad och vi uppmanar publiken att hålla avstånden.

JOHAN STÅHL
VACKRA LÖGNER


Att få uppleva stark magi är en underbar upplevelse där naturlagarna tycks upphävas framför ögonen. I den här föreställningen får publiken uppleva en interaktiv upplevelse med fingerfärdighetsmagi i fokus. Det är en trollkonstnär och hans publik, och det är magi på nära håll. 

Johan Ståhl är en mångfaldig vinnare av internationella priser i close-up magi med troféer från London, Peking, Köpenhamn och Las Vegas. Här använder han sig av fingerfärdighet och psykologiska principer och bjuder in oss i en magisk värld där allt tycks vara möjligt. En värld av enbart vackra lögner.

Föreställningen hade urpremiär på Uppsala stadsteater våren 2019 och spelades därefter på The Magic Castle i Hollywood. Under våren 2021 beger sig Johan Ståhl ut på en mindre turné i vårt avlånga land. Starten sker i hans hemstad Uppsala, närmare bestämt på Reginateatern. 

Lämplig från 10 år.


Johan Ståhl är pojken som såg en trollkarl vid fyra års ålder och sedan den dagen vetat vad han skulle bli. Sedan dess har han turnerat jorden runt, vunnit mängder med priser. Han har startat en högskoleutbildning i trolleri, och driver en internationell humor- och magifestival. Johan driver även en välgörenhetsorganisation som besöker barnsjukhus och lär barnen trolla.
Reginateatern corona-anpassar föreställningarna efter rådande rekommendationer. Det innebär bland annat att vi tar in gällande maxantal personer i salongen och att vi placerar stolarna med hänsyn till social distans. Utöver det har vi infört en hel del rutiner, exempelvis för in- och utpassering, för att säkerställa teaterbesöket så långt det är möjligt. Kontakta biljettkassan (tel: 018 727 83 40, e-post: reginateatern@uppsala.se) om du har frågor eller känner dig osäker på något vad gäller biljettköp eller teaterbesöket.

Sittning 50 p

Sittningen i en salong med reducerat antal platser, och trygg social distans.
Foto: Reginateatern