torsdag 15 december
Ordinarie biljettpris
380 kr (plus serviceavgift 25 kr)
Tid
19:00
Längd
1 hours 30 min
Paus
Nej

Erbjudande


Biljettkassan

Om du vill ha personlig hjälp kan du ringa 018-727 83 40 eller maila PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlZ2luYXRlYXRlcm5AdXBwc2FsYS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5yZWdpbmF0ZWF0ZXJuQHVwcHNhbGEuc2U8L2E+.
Öppettider tisdag–fredag 12:00–15:00.


Reginateaterns ordinarie köpvillkor

1. Köpt biljett återlöses ej.

2. Du kan i mån av plats byta föreställningsdatum på din biljett till ett annat datum av samma produktion(samma serie av föreställningar), senast dagen innan föreställningen.

3. Vid inställd föreställning ska biljetten återlösas inom 30 dagar. Biljetter köpta via biljettkassan återlöses i biljettkassan. Information om återlösen sker primärt via mejl.

4. Vid flyttad föreställning erbjuds du att behålla din biljett alt. Lösa in för presentkort eller återköp.

5. Samtliga biljetter kontrolleras av personal i samband med insläpp.

6. Om du köper pensionär/studentbiljett så ska du kunna uppvisa giltigt intyg.

7. Klockslaget på din biljett avser tid för föreställningens början. Då ska du ha intagit din plats. Efter föreställningens början kan insläpp inte garanteras.

Tillgänglighet

Är ni beroende av rullstol, permobil eller motsvarande så boka gärna direkt via biljettkassan för bästa vägledning och placering i lokalen. Ledsagare följer med utan extra kostnad.

Hörslinga som täcker hela salongen finns.

Tillgänglighetsanpassad toalett finns i entréområdet.

Vi har även en trapphiss till övervåningen (ledsagare och instruktion av personal krävs för att använda hissen).

Reginateaterns salong har 154 platser på parkett samt 76 platser på balkong (kan variera beroende på scensstorlek). Det är god sikt från samtliga platser.

Tag gärna kontakt med oss om ni vill ha hjälp kring tillgängligheten.

Julkonsert med Bengan Janson & Tina Ahlin

Musiken vi älskar

Välkommen till en julkonsert i denna fantastiska miljö på Reginateatern som tar tankarna tillbaka till Fanny och Alexander och dåtidens jular. Vi ser fram emot att tillsammans med teatern bjuda på girlanger, ljus och stämning samt både kända och mer okända jullåtar som vi själva älskar att framföra. Här finns plats för både soloinslag och roliga musikaliska samarbeten. Varmt välkomna!  

Tina Ahlin och Bengan Janson har med publikens gillande gästat Reginateaterns scen flera gånger tidigare. De får räknas som två av de mest turnéerfarna artisterna i Sverige. I decennier har de gjort otaliga konserter, turnéer, TV och radioprogram och har arbetat med storheter som Hasse Alfredsson, Allan Edwall, Olle Adolphson, Robert Broberg, Benny Andersson och många, många flera.     

Att placera in Bengan och Tina i ett fack låter sig inte göras. Med en ohejdad lust ger de sig in i all typ av musik, allt låter sig spelas! Genom en nära publikkontakt och en osedvanlig musikalisk begåvning hanterar de både tangenter och publik på ett märkvärdigt lättsamt och begåvat sätt.

2019 fick Bengan en grammis i kategorin Folkmusik, 2021 och 2022 tilldelades han Monica Zetterlund-stipendiet och Povel Ramels KaRAMELodikt-stipendium. 2021 och 2022 fick Tina Ahlin ta emot SKAP:s Taube-stipendium och Sällskapet Tage Danielssons vänners stipendium.

Välkommen på julkonsert på Regina!