torsdag 24 november
Ordinarie biljettpris
Fritt inträde! Men boka din plats i förväg.
Tid
21:00
Längd
2 tim
Paus

Erbjudande

Vill ni äta i samband med besöket? Se då till att boka bord och menyalternativ i förväg. På grund av kökets storlek behöver vi få in förbeställningar för att kunna servera på bästa sätt.
Mer om Uppenbar & bistro och vår meny på Mat & dryck


Biljettkassan

Om du vill ha personlig hjälp kan du ringa 018-727 83 40 eller maila PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlZ2luYXRlYXRlcm5AdXBwc2FsYS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5yZWdpbmF0ZWF0ZXJuQHVwcHNhbGEuc2U8L2E+.
Öppettider tisdag–fredag 12:00–15:00.


Reginateaterns ordinarie köpvillkor

1. Köpt biljett återlöses ej.

2. Du kan i mån av plats byta föreställningsdatum på din biljett till ett annat datum av samma produktion(samma serie av föreställningar), senast dagen innan föreställningen.

3. Vid inställd föreställning ska biljetten återlösas inom 30 dagar. Biljetter köpta via biljettkassan återlöses i biljettkassan. Information om återlösen sker primärt via mejl.

4. Vid flyttad föreställning erbjuds du att behålla din biljett alt. Lösa in för presentkort eller återköp.

5. Samtliga biljetter kontrolleras av personal i samband med insläpp.

6. Om du köper pensionär/studentbiljett så ska du kunna uppvisa giltigt intyg.

7. Klockslaget på din biljett avser tid för föreställningens början. Då ska du ha intagit din plats. Efter föreställningens början kan insläpp inte garanteras.

Tillgänglighet

Är ni beroende av rullstol, permobil eller motsvarande så boka gärna direkt via biljettkassan för bästa vägledning och placering i lokalen. Ledsagare följer med utan extra kostnad.

Hörslinga som täcker hela salongen finns.

Tillgänglighetsanpassad toalett finns i entréområdet.

Vi har även en trapphiss till övervåningen (ledsagare och instruktion av personal krävs för att använda hissen).

Reginateaterns salong har 154 platser på parkett samt 76 platser på balkong (kan variera beroende på scensstorlek). Det är god sikt från samtliga platser.

Tag gärna kontakt med oss om ni vill ha hjälp kring tillgängligheten.

Klubb Vax 33 1/3

Uppsala vinylkultur är föreningen som värnar om ett av våra käraste moderna kulturarv: vinylskivan! Plattan som lanserades 1948, hade sin storhetstid under 60- och 70-talen och led CD-döden i början av 90-talet är nu tillbaka! Under torsdagkvällarna på Reginateaterns Lilla scen kommer vinylkultur att gräva sig igenom arkiven och bjuda på det bästa från ölbackarna. Det blir litet, intimt – och begränsat med antal platser. Ta med dina vänner och boka plats redan idag!

Det första passet ca 17.30–19.00 är för dem som önskar äta och dricka i samband med plattvändandet. Plats bokas via biljettkassan och maten beställer ni från vår bistromeny i förväg: reginateatern.se/mat-dryck

Det andra passet från ca 21–23 är öppet för alla och bokas via biljettknappen härintill.