SPELDATUM

  • 20 Feb 2020 19:00

Biljettpris: ord 295:- (plus serviceavgift 25 kr)

MARIA BORELIUS 
Hälsorevolutionen – vägen till en antiinflammatorisk livsstil

Den antiinflammatoriska livsstil som Maria Borelius lyfter fram kombinerar aktuell vetenskap med personliga erfarenheter.

Som många andra kvinnor i 50-årsåldern började Maria Borelius känna sig gammal, trött, sliten och plufsig. Som erfaren vetenskapsjournalist började hon ifrågasätta om ryggont och klimakteriebesvär verkligen måste dominera vardagen. Hon sökte upp ledande forskare, fitnesspecialister och gurus. Hon provade dieter och träning men undersökte också känslor, njöt av solnedgångar, besökte långlevnadssekter och prövade urgamla indiska hälsokurer.

Den antiinflammatoriska livsstil hon nu omfamnat har en gedigen vetenskaplig underbyggnad. Här delar hon med sig av genvägar och enkla knep som verkligen fungerar för den som vill leva och må bra även när man är 50+.

Om Maria:

Maria Borelius är prisbelönt vetenskapsjournalist och författare till flera populärvetenskapliga böcker om medicin och hälsa, bland annat ”Hälsorevolutionen” och den nu aktuella uppföljaren ”BLISS”.I samarbete med Bibliotek Uppsala