tisdag 30 augusti
Ordinarie biljettpris
395 kr (plus serviceavgift 25 kr)
Ordinarie - Sommarerbjudande!
325 kr (plus serviceavgift 25 kr)
Ungdom t.o.m. 26 år
250 kr (plus serviceavgift 25 kr)
Ungdom t.o.m 26 år - Sommarerbjudande!
195 kr (plus serviceavgift 25 kr)
Tid
19:00
Längd
2 hours
Paus
Ja

Erbjudande

Sommarerbjudande! Säkra din biljett för ett billigare pris redan nu!


Biljettkassan

Om du vill ha personlig hjälp kan du ringa 018-727 83 40 eller maila PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlZ2luYXRlYXRlcm5AdXBwc2FsYS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5yZWdpbmF0ZWF0ZXJuQHVwcHNhbGEuc2U8L2E+.
Öppettider tisdag–fredag 12:00–15:00.


Reginateaterns ordinarie köpvillkor

1. Köpt biljett återlöses ej.

2. Du kan i mån av plats byta föreställningsdatum på din biljett till ett annat datum av samma produktion(samma serie av föreställningar), senast dagen innan föreställningen.

3. Vid inställd föreställning ska biljetten återlösas inom 30 dagar. Biljetter köpta via biljettkassan återlöses i biljettkassan. Information om återlösen sker primärt via mejl.

4. Vid flyttad föreställning erbjuds du att behålla din biljett alt. Lösa in för presentkort eller återköp.

5. Samtliga biljetter kontrolleras av personal i samband med insläpp.

6. Om du köper pensionär/studentbiljett så ska du kunna uppvisa giltigt intyg.

7. Klockslaget på din biljett avser tid för föreställningens början. Då ska du ha intagit din plats. Efter föreställningens början kan insläpp inte garanteras.

Tillgänglighet

Är ni beroende av rullstol, permobil eller motsvarande så boka gärna direkt via biljettkassan för bästa vägledning och placering i lokalen. Ledsagare följer med utan extra kostnad.

Hörslinga som täcker hela salongen finns.

Tillgänglighetsanpassad toalett finns i entréområdet.

Vi har även en trapphiss till övervåningen (ledsagare och instruktion av personal krävs för att använda hissen).

Reginateaterns salong har 154 platser på parkett samt 76 platser på balkong (kan variera beroende på scensstorlek). Det är god sikt från samtliga platser.

Tag gärna kontakt med oss om ni vill ha hjälp kring tillgängligheten.

Musikalen: Min vän fascisten

Kräftskiva på scen, mina vänner. Några nubbar och så börjas diskussionerna om politik inför valet. Känns det igen? I denna underbart satiriska och underhållande musikal av högsta klass, får ni hänga med på en oerhört svängig kräftskiva med många skratt och medryckande specialskriven musik. Den väcker också mycket tankar kring dagens politiska klimat. Djup och yta i härlig balans.

Ensemblen säger själva: I vår föreställning av Min vän fascisten har barnen i Bullerbyn, sinnebilden av det trygga Sverige, vuxit upp till medelålders medelklass-svenskar. Olle, Anna, Lisa, Britta, Bosse och Lasse är en genomskärning av Sverige idag. De träffas för den årliga kräftskivan men deras idag skilda åsikter om Sverige blandat med personliga tillkortakommanden och oförrätter leder till öppna konflikter. Konflikter som är på väg att stjälpa deras gemenskap. Ända tills en objuden gäst plötsligt tvingar dem att formulera sig om livet och politiken.

Med inte en endaste talad replik utan med en musikrepertoar som spänner mellan kuplett och reagge, rock och bossa sjunger och spelar ensemblen och orkestern oss igenom denna dräpande musikteaterkomedi.

Detta är en föreställning i tiden!
Kom och skratta!
Kom och fundera!
Kom och ta ställning!


Publiksamtal efter föreställningen 31/8 i samarbete med Svenska PEN. Moderator: Jesper Bengtsson.
Föreställningen 1/9 livesänds via TicketCo, mer info om det kommer.

"GALET SVÄNGIGT"
"Erik Gedeon ger sig njutningsfullt på våra politiska partier och en inbillningssjuk medelklass som skapar ett våldsbenäget utanförskap. Satiren svänger på Playhouse." - Lars Ring, Svenska Dagbladet

MEDVERKANDE:
REUBEN SALLMANDER
FRIDA BERGH
THÉRÈSE ANDERSSON LEWIS
NIKLAS LÖJDMARK CHRESSMAN
ANDERS BUTTA BÖRJESSON
ÅSA BERGH
TEODOR WENNÖ

ORKESTER:
JOHAN MÖRK
TOBIAS JOHANSSON
CARL-EMIL SVENSSON
JONATHAN LINDH

Såg denna fantastiskt underhållande föreställning i Stockholm i våras. Skrattade, njöt, roades och hade svårt att sitta still. Förutom det höga underhållningsvärdet så ger föreställningen också mycket att tänka på i valtider. Rekommenderar starkt!
Olle Starlander, teaterchef