SPELDATUM

  • 26 Mar 2019 10:00
  • 26 Mar 2019 13:00

Skolföreställningar tisdagen den 26/3 kl 10:00 & 13:00 samt torsdagen den 27/3 kl 13:00. för gymnasieklasser och åk 9 (avgiftsfritt).
Bokning sker genom Reginateaterns biljettkassa och via reginateatern@uppsala.se.

Offentlig föreställning den 27 mars kl 19:00.  Biljettpris: ord 120 kr (plus serviceavgift 20 kr), stud/ungd under 26 60 kr (plus serviceavgift 10 kr).OM DRÖMMAR


Om drömmar
är en föreställning om hur det är att leva som ung i Sverige idag. En föreställning om visioner och vilda fantasier, om det som roar och det som oroar.

I drömmen förändras din blick på världen, vad som är sant och vad som är lögn är inte alltid så lätt att veta. Här gäller inte verklighetens lagar, tid och rum upphävs, minnen blandas med fantasier och orimligheter så att nya mönster skapas.

Om drömmar är en rykande färsk föreställning med humor och allvar och en massa energi, tillägnad alla ungdomar i Region Uppsala och alla andra med ungdomssinnet kvar. Under ledning av regissörerna och teaterlärarna John Fiske och Bim de Verdier har de 15 deltagarna på Wiks folkhögskolas skådespelarutbildning skapat den föreställning som de själva velat se.

Föreställningens längd c:a 60 min, ingen paus.Av och med teaterlinjen på Wiks folkhögskola under ledning av John Fiske och Bim de Verdier.

Medverkande: Alva Petrus, Amanda Wall, Anna Negri, Dimitris Voglis, Hedda Graversen, Jonathan Wiktorsson, Liv Björk Zehourou, Nathaniel Hagos, Nellie Lydh, Ola Rosén, Oliver Samuelsson, Samuel Eskilsson, Tora Jacobsson, William Linjer och Ylva Jakobsson.Föreställningen ingår i: 

Kulturkompis