Stödgala tillsammans med Röda korset 19 mars - UTSÅLD!

EN KVÄLL FÖR FRED PÅ REGINATEATERN
Stödgala för de utsatta i Ukraina

19 mars kl 19.00
Plats: Reginateaterns stora scen
Galan är slutsåld. Den sänds även digitalt - se vår hemsida för information om digitala länkar dag för evenemang.

Reginateatern anordnar tillsammans med Röda Korset i Uppsala en insamlingsgala för de krigsdrabbade i Ukraina den 19 mars kl. 19.00 på Reginateatern. Biljettintäkter går oavkortat till Röda Korsets dedikerade insamlingskonto för Ukraina. Jacke Sjödin, Orphei Drängar, Väsen, prof. Peter Wallensteen är några av de hittills klara namnen för medverkan på galan, fler artister tillfrågas just nu och vi räknar med 5-6 olika inslag under kvällen.

- Vi känner att det är betydelsefullt att kunna bidra till den svåra situationen i Ukraina med de medel vi har; ett scenrum och många artistkontakter. Det känns fint att göra det tillsammans med Röda Korset som partner för att vara säkra på att de pengar som kommer in går till rätt ändamål och används effektivt, säger Olle Starlander, chef på Reginateatern.

- Tillsammans är vi starkare. De humanitära behoven är enorma och Röda Korset finns på plats i konfliktområden sedan 8 år tillbaka. Vi fortsätter intensifiera vårt arbete tillsammans med Reginateatern och alla de Uppsalabor som vill engagera sig i denna fråga. Vi tackar på förhand de artister som ställer upp gratis, säger Dlovan Kassab, verksamhetschef på Röda Korset i Uppsala.

Redan nu kan man skänka till Röda Korsets insamling via följande betalsätt:
• Swish: 123 511 29 58
• Bankgiro: 5333-1146
Företag som vill skänka pengar till insamlingen, kontakta Röda Korset . Vi kommer uppmärksamma de företag som donerat pengar både vid galan och genom Röda Korsets sociala kanaler.

Kvällen kommer också att sändas digitalt för att nå så många som möjligt. Länk till sändning kommer att finnas via Reginateaterns hemsida.
Mer information och biljetter till evenemanget kommer att finnas via Reginateaterns hemsida.
Släpps under eftermiddagen, måndag den 28 februari.

Varje köpt biljett är ett direkt stöd till hjälpen i Ukraina.