SPELDATUM

  • 24 Apr 2019 19:00

Biljettpris: ord 295 kr (plus serviceavgift 25 kr)

UPPSALA MAGIC & COMEDY

INVIGNINGSSHOW

Välkommen till 2019 års invigningsföreställning av Uppsala Magic & Comedy - en festival med magi och humor!

Inte mindre än nio artister kommer under kvällen att bjuda på skratt, magi och förundran. Caroline Ravn är en av världens få kvinnliga magiker, eftertraktad såväl i Sverige som internationellt. Med ett flertal SM- och NM-placeringar, pris som årets inspiratör och en utsåld teater i New York tar hon sig an publiken med charm, humor och elegans.

För kvällens humor står Elin Almén och Lasse Karlsson. Elin är en stand up-komiker med energi och utstrålning. Hon bjuder på humor som ofta börjar i igenkänning och slutar i absurda act outs. Lasse Karlsson har arbetat som komiker på heltid sedan 1992. Han har setts i flertalet tv-program, som Släng dig i Brunnen, Komikerklubben, Snacka om Nyheter, Stockholm Live och Babben & Co.

Magikern Love Melander är svår att beskriva med ett ord. Illusionist, humorist, magiker, entertainer - allt stämmer och ändå är det inget som ger honom full rättvisa. Däremot kan man med två ord beskriva den upplevelse han alltid ger sin publik: ”Magiskt underhållande!”

Vi möter också magikerna Tom Stone, John-Henry, Martin Hansson och Leif Olberius. De arbetar tillsammans under namnet Mystique – ett trollkarlskollektiv som skapar unika och spännande akter i ett sällan skådat samarbete. Konstnärligt, nyskapande och magiskt!

Kvällen leds av Uppsalamagikern, tillika festivalens konstnärlige ledare, Johan Ståhl.

Föreställningens längd c:a 80 min, ingen paus.


» Klicka här för mer information

 


På Reginateatern spelas under festivalen även föreställningen: 
SVERIGES BÄSTA ORDVITSARE - med Tobbe Ström och Christer Engqvist

» Läs mer och köp biljetter