torsdag 30 november
Ordinarie biljettpris
Ordinarie 250 kr Serviceavgift tillkommer.
Tid
19:00
Längd
1 hours 45 min
Paus
Ja

Erbjudande

Biljettkassan öppnar en timme innan föreställning tillsammans med Underbar där ni kan köpa snacks, kaffe, te, öl, vin samt alkoholfria drycker. Det går bra att ta med dryck in i salongen.

På teaterns ovanvåning finns Uppenbar för den som önskar ytterligare förtäring i samband med föreställning. Mer information finns under fliken "Mat & dryck" ovan.

Vänligen observera att rullstolsplatser bokas via biljettkassan. Var snäll och kom i god tid innan föreställningen börjar.


Biljettkassan

Om du vill ha personlig hjälp kan du ringa 018-727 83 40 eller maila PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlZ2luYXRlYXRlcm5AdXBwc2FsYS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5yZWdpbmF0ZWF0ZXJuQHVwcHNhbGEuc2U8L2E+.
Öppettider tisdag–fredag 12:00–15:00.


Reginateaterns ordinarie köpvillkor

1. Köpt biljett återlöses ej.

2. Du kan i mån av plats byta föreställningsdatum på din biljett till ett annat datum av samma produktion(samma serie av föreställningar), senast dagen innan föreställningen.

3. Vid inställd föreställning ska biljetten återlösas inom 30 dagar. Biljetter köpta via biljettkassan återlöses i biljettkassan. Information om återlösen sker primärt via mejl.

4. Vid flyttad föreställning erbjuds du att behålla din biljett alt. Lösa in för presentkort eller återköp.

5. Samtliga biljetter kontrolleras av personal i samband med insläpp.

6. Om du köper pensionär/studentbiljett så ska du kunna uppvisa giltigt intyg.

7. Klockslaget på din biljett avser tid för föreställningens början. Då ska du ha intagit din plats. Efter föreställningens början kan insläpp inte garanteras.

Tillgänglighet

Är ni beroende av rullstol, permobil eller motsvarande så boka gärna direkt via biljettkassan för bästa vägledning och placering i lokalen. Ledsagare följer med utan extra kostnad.

Hörslinga som täcker hela salongen finns.

Tillgänglighetsanpassad toalett finns i entréområdet.

Vi har även en trapphiss till övervåningen (ledsagare och instruktion av personal krävs för att använda hissen).

Reginateaterns salong har 154 platser på parkett samt 76 platser på balkong (kan variera beroende på scensstorlek). Det är god sikt från samtliga platser.

Tag gärna kontakt med oss om ni vill ha hjälp kring tillgängligheten.

Väsen med Dan Knagg & Olle Linder

Väsen är tillbaks som värdar för serien folk & visa på Reginateatern och med nya fantastiska musik och personmöten tillsammans med höstens gäster. Gruppen Väsen har spelat över 30 år tillsammans och har etablerat sig internationellt, inte minst i USA. De arbetar nyskapande med folkmusiken, men äger också berättelser och kunskap om traditionen. Fantastiska musikkvällar vid fyra tillfällen under hösten.

För länge sedan, i de sociala mediernas begynnelse, fanns det en plattform som kallades Myspace. Runt om i div av klotets hörn fanns också människor som stack sina huvud in i denna digitala sfär för att söka något odefinierbart. Kanske var det lycka, eller gemenskap. Två av just dessa människor var av musikersläktet och möttes en dag i en låt med namnet ” Denna Dag”. Låten var skriven av Dan Knagg och var en glad kärlekslåt, helt fri från svärta och något annat än skira färger. Olle Linder, som redan då var en etablerad musikant, skrev en kommentar till Dan som ljöd något i stil med; ” fan va gött!!! Vill du vara med i mitt band?”. Vem kunde säga nej till ngt sådant? Inte Dan i alla fall! Först rådde det stiltje ett tag men så började det så smått koka i grytan!  Detta i ett band vid namn ODE, tillsammans med den underbara Emilia Amper. Samtidigt spelade Dan med bl.a. Alla Fagra och Tarabband och Olle med Ale Möller, Sofia Karlsson och många fler.

Många år har flytt och många turnéer och projekt har passerat. Den digitala sfären har vunnit mark och mycket har förändrats… men den strida ström av ny musik och låtar är konstant.

För inte så längesedan, hos Dan i Spinkamåla, såg ännu en kärlekslåt dagens ljus. Denna gång ur en källa med vatten i fler nyanser. Låten hittade sin väg ut till dagens digitalsfär och nådde en person vid namn Mikael Marin. Och som av en händelse hade han ett band tillsammans Olov Johansson. Bandet hette VÄSEN!!! Väsen, i sin tur, hade en konsertserie på Reginateatern i Uppsala… och tro det eller ej. Den 30 november spelar Dan Knagg och Olle Linder tillsammans med Väsen på Reginateatern i Uppsala! Obligatorisk närvaro!