onsdag 18 oktober
Ordinarie biljettpris
90 kr (ordinarie) 60 kr (student) Serviceavgift 10 kr tillkommer.
Tid
18:00
Längd
1 hours 30 min
Paus
Nej

Erbjudande


Biljettkassan

Om du vill ha personlig hjälp kan du ringa 018-727 83 40 eller maila PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlZ2luYXRlYXRlcm5AdXBwc2FsYS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5yZWdpbmF0ZWF0ZXJuQHVwcHNhbGEuc2U8L2E+.
Öppettider tisdag–fredag 12:00–15:00.


Reginateaterns ordinarie köpvillkor

1. Köpt biljett återlöses ej.

2. Du kan i mån av plats byta föreställningsdatum på din biljett till ett annat datum av samma produktion(samma serie av föreställningar), senast dagen innan föreställningen.

3. Vid inställd föreställning ska biljetten återlösas inom 30 dagar. Biljetter köpta via biljettkassan återlöses i biljettkassan. Information om återlösen sker primärt via mejl.

4. Vid flyttad föreställning erbjuds du att behålla din biljett alt. Lösa in för presentkort eller återköp.

5. Samtliga biljetter kontrolleras av personal i samband med insläpp.

6. Om du köper pensionär/studentbiljett så ska du kunna uppvisa giltigt intyg.

7. Klockslaget på din biljett avser tid för föreställningens början. Då ska du ha intagit din plats. Efter föreställningens början kan insläpp inte garanteras.

Tillgänglighet

Är ni beroende av rullstol, permobil eller motsvarande så boka gärna direkt via biljettkassan för bästa vägledning och placering i lokalen. Ledsagare följer med utan extra kostnad.

Hörslinga som täcker hela salongen finns.

Tillgänglighetsanpassad toalett finns i entréområdet.

Vi har även en trapphiss till övervåningen (ledsagare och instruktion av personal krävs för att använda hissen).

Reginateaterns salong har 154 platser på parkett samt 76 platser på balkong (kan variera beroende på scensstorlek). Det är god sikt från samtliga platser.

Tag gärna kontakt med oss om ni vill ha hjälp kring tillgängligheten.

Vad är... ett perspektiv?

Reginateatern presenterar höstens samtal om livets stora frågor på teaterns lilla scen!

Vad är...? är tillbaka med tre nya tillfällen för samtal och reflektion! Och precis som föregående säsonger är det frågan och den gemensamma utforskningen som står i fokus: utifrån våra egna erfarenheter och kunskaper vrider och vänder vi tillsammans på kvällens tema. Eftersom samtalen bottnar i publikens egna funderingar så kräver samtalen inga förkunskaper utan bara en nyfikenhet och vilja att öppna upp för nya tankar. Men till vår hjälp har vi som tidigare en inbjuden gäst som introducerar temat utifrån sitt perspektiv. Nedan finns mer information om kvällens gäst och fråga!

Samtalen leds av Malin Jörnvi som är filosof och kursledare för filosofi och existentiella samtal på Biskops Arnö Nordens Folkhögskola och Skurups folkhögskola samt aktiv inom Svenska sällskapet för filosofisk praxis. Malin är även verksam som produktionskoordinator på Reginateatern.

Höstens samtal sker 13 sep, 18 okt och 22 nov klockan 18.00-19.30.  

Mycket varmt välkomna!  


Vad är...? presenteras i samarbete med Folkuniversitetet och genomförs med ekonomiskt stöd från Folkuniversitetsföreningen.


18 oktober

Fråga: Vad är... ett perspektiv?

Gäst: Anna-Karin Brus

Uppsalabaserade konstnären Anna-Karin Brus utbildade sig först till biolog och utgår ofta från naturen i sina collage där hon blandar fotografi av djur och växter med måleri. Hon skapar därigenom nya landskap som rör sig på gränsen mellan verklighet och saga. På senare år har hon dessutom uppmärksammat hur klimatförändringarna allt oftare gör hennes motiv utrotningshotade och hur verken från framtiden sett därför framstår mer och mer som dödsrunor.

Till Reginateatern kommer Anna-Karin för att samtala om perspektiv: Vad är ett perspektiv och vad har det med konst att göra? Finns det ett specifikt konstnärligt perspektiv? Hur använder sig magisk realism av perspektivväxlingar? Är AI-genererad konst perspektivlös och kan konsten – egentligen – ge perspektiv på tillvaron?

Välkommen att ge och få perspektiv på Reginateatern den 18 oktober!