tisdag 23 april
Ordinarie biljettpris
100 kr
Serviceavgift tillkommer.
Tid
19:00
Längd
2 tim
Paus
Ja

Erbjudande


Biljettkassan

Om du vill ha personlig hjälp kan du ringa 018-727 83 40 eller maila PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlZ2luYXRlYXRlcm5AdXBwc2FsYS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5yZWdpbmF0ZWF0ZXJuQHVwcHNhbGEuc2U8L2E+.
Öppettider tisdag–fredag 12:00–15:00.


Reginateaterns ordinarie köpvillkor

1. Köpt biljett återlöses ej.

2. Du kan i mån av plats byta föreställningsdatum på din biljett till ett annat datum av samma produktion(samma serie av föreställningar), senast dagen innan föreställningen.

3. Vid inställd föreställning ska biljetten återlösas inom 30 dagar. Biljetter köpta via biljettkassan återlöses i biljettkassan. Information om återlösen sker primärt via mejl.

4. Vid flyttad föreställning erbjuds du att behålla din biljett alt. Lösa in för presentkort eller återköp.

5. Samtliga biljetter kontrolleras av personal i samband med insläpp.

6. Om du köper pensionär/studentbiljett så ska du kunna uppvisa giltigt intyg.

7. Klockslaget på din biljett avser tid för föreställningens början. Då ska du ha intagit din plats. Efter föreställningens början kan insläpp inte garanteras.

Tillgänglighet

Är ni beroende av rullstol, permobil eller motsvarande så boka gärna direkt via biljettkassan för bästa vägledning och placering i lokalen. Ledsagare följer med utan extra kostnad.

Hörslinga som täcker hela salongen finns.

Tillgänglighetsanpassad toalett finns i entréområdet.

Vi har även en trapphiss till övervåningen (ledsagare och instruktion av personal krävs för att använda hissen).

Reginateaterns salong har 154 platser på parkett samt 76 platser på balkong (kan variera beroende på scensstorlek). Det är god sikt från samtliga platser.

Tag gärna kontakt med oss om ni vill ha hjälp kring tillgängligheten.

Fyris Comedy - Uppsalas Roligaste

Ett gäng taggade Uppsalabor gör ännu en gång upp om titeln som stadens allra roligaste person! Som publik är du med och bestämmer vem som vinner, genom att rösta på din favorit. Sväng förbi baren, massera igång skrattmusklerna och gör dig redo för en både kul och spännande kväll!

Under de tre säsonger som Fyris Comedy ordnat open mic-kvällar, har både totala nybörjare och komikerproffs varit välkomna upp på scenen för att försöka locka Uppsalapubliken till skratt. Intresseanmälningarna för att stå på scen har varit mer än det dubbla mot antalet platser och alla biljetter slutsålda. Kort sagt: Uppsala verkar vara fullt av roliga människor, och folk som vill skratta med dem! I år flyttar vi därför tävlingen Uppsalas roligaste från Reginateaterns lilla scen in till den stora salongen, för att fler ska få chansen att komma och se morgondagens humorstjärnor uppträda.

Under den här kvällen får alla komiker exakt lika många minuter på scen, sedan är det upp till en jury och publiken att tillsammans avgöra vem som lyckats riva ner de största skratten. Vinnaren av "Uppsalas roligaste” får förutom den tunga titeln också möjligheten att stå på scen under Fyris Comedys säsongsavslutning, tillsammans med några av landets bästa komiker!

Uppsalas roligaste presenteras i samarbete med Reginateatern och biljetterna kostar bara 100 kronor. Kvällen leds med van hand av Anna Karlsson och Henrik Moberg, komikerna bakom Fyris Comedy. Baren öppen för dig som vill beställa något gott att äta eller dricka till showen. Läs mer om mat och dryck på Reginateaterns hemsida.

Vill du vara med och stå på scen? Kolla in: www.fyriscomedy.com/open-mic

----------

Uppenbar har öppet innan föreställning och matbokningar tas senast kl 12.00 dagen för besöket. Mer information finns på Reginateaterns hemsida under Mat & dryck. Vi har även drop-in.

Observera att rullstolsplatser bokas via biljettkassan.

Var vänlig och kom i god tid innan föreställningen börjar.