Mat & Dryck

Mat & dryck på Reginateatern

Önskas något att äta eller dricka i samband med ert teaterbesök? Välkomna till Reginateaterns Underbar och Uppenbar & bistro!

Öppettider & bokning

Uppenbar & Bistro har öppet torsdag till lördag 17:30-23:00.

Torsdag till lördag serveras en säsongsinspirerad bistromeny. Den aktuella menyn hittar ni här: Meny Uppenbar

Söndag till onsdag öppnar Uppenbar en timme innan föreställning på Stora scen och vi serverar då grytor. Just nu kan ni välja mellan en mustig Boeuf Bourgignon (klassisk fransk köttgryta)  eller en helt vegansk Masala. Båda serveras för 125 kr.

Välj rätter baserat på vilken veckodag ni besöker oss och sänd ett mail med era önskemål till e-postadressen nedan, eller ring oss. Dryck beställs oavsett veckodag på plats.

Välkomna att boka bord via mail: PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnVwcGVuYmFyQHVwcHNhbGEuc2UiIHRhcmdldD1fYmxhbms+dXBwZW5iYXJAdXBwc2FsYS5zZTwvYT4= eller ring oss på tel. 0730-71 12 58. Telefontid måndag-fredag 10-15. Även andra frågor angående Uppenbar & Bistro går bra att ställa här.

Matbokningar ska ske senast kl 12.00 samma dag som föreställningen.

Mycket varmt välkomna önskar Reginateaterns personal!

Uppenbar

En trappa upp ligger vår mysiga lilla Uppenbar. Torsdag till lördag förvandlas baren till Uppenbar & bistro och då erbjuds bistromat med hög kvalité och ett noga utvalt dryckessortiment. I samband med biljettköp till föreställning på Stora scen och event på Lilla scen är ni hjärtligt välkomna hit för att mötas kring samtal, skratt och musik.

I Uppenbar presenterar vi bland annat Reginajazz på fredagar och Unplugged/singer/songwriters på lördagar. Dessa program börjar när föreställningen på stora scen avsultas, ofta runt 21, och platser till dessa bokar ni via hemsidan. Se till att boka i förväg för att säkra din, då det är begränsat antal platser.

Söndag till onsdag erbjuder Uppenbar grytor innan föreställning på Stora scen. Dessa måste förbokas via mail, se Öppettider och bokning.

Vi arbetar med klimatsmarta och hållbara alternativ, läs mer om vårt hållbarhetsarbete här: Hållbarhet

Underbar

I foajén finner ni vår Underbar med ett underbart litet sortiment som servas av vår underbara barpersonal. Kan det bli bättre än så?

Här kan ni ta ett glas innan föreställningen – ett glas som det även går utmärkt att ta med in i salongen! Vänligen tänk dock på att komma i god tid innan föreställning. På så sätt undviker vi den inte fullt lika underbara köbildningen...

Den undre baren öppnar en timme innan föreställning, håller stängt under akten och öppnar sedan åter under eventuell paus.

Vill ni förlänga er kväll hos oss? På torsdagar till lördagar kan ni efter föreställningar på stora scenen köpa en biljett till event som sker på lilla scenen.

Samarbeten med restauranger

Vill ni hellre komplettera föreställningskvällen på annat vis? Vi samarbetar även med vår granne, ölbaren och restaurangen Taps samt med den spanska restaurangen Iberico vid Fyris torg. Hos båda erhåller ni rabatterat pris mot uppvisande av biljett till kvällens föreställning.

Kontakta Taps eller Iberico för bordbokning och kom ihåg att uppge att ni även är besökare hos oss på Reginateatern!

www.tapsbeerbar.se

www.iberico.nu