Mat & Dryck

Nu är nya Uppenbar & bistro öppen

Nu har vi öppnat vår nya mötesplats i anslutning till föreställningarna och dessutom återöppnat vår lilla scen en trappa upp. I Uppenbar & bistro, serverar vi enklare bistromat med hög kvalité och kommer dessutom erbjuda ett utökat och mer varierat dryckessortiment: välj mellan olika viner, öl och diverse alkoholfria alternativ. På Uppenbar vill vi öppna upp för fler samtal och möten, ett sätt att förlänga och förädla kvällen tillsammans.

Bistron öppnar normalt en timme innan föreställningar för matbokningar. Förhandsboka alltid om ni önskar äta för att vara säker på plats och hinna få maten innan föreställning. Dryck beställer ni på plats.

Alla fredagar och lördagar i samband med föreställningar är Uppenbar & bistro öppen 18.00 – 23.00, samt även vissa veckoföreställningar (se respektive föreställning för information). Är det inga föreställningar så är inte bistro öppen.

Boka mat och bord via biljettkassan: reginateatern@uppsala.se eller ring oss på tel 018-727 83 40. Matbokningar ska ske senast kl 15.00 dagen innan.

Vi arbetar med klimatsmarta och hållbara alternativ. På menyn finns olika alternativ som kan passa alla; fisk och kött, men också vegetariskt och veganskt.

Vi serverar "mellanrätter": mer än t.ex. "tapas", mindre än vanliga varmrätter.

Se vår nya meny här: Uppenbar meny

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här: Hållbarhet


Underbar

I vår lilla bar på entréplan kan ta ett glas till föreställningen och ta med in i salongen. Dryck beställer ni direkt på plats vid ankomst. Tänk på att det kan vara köer om ni kommer nära inpå föreställning - se till att vara i tid. Underbar har ett enkelt men underbart litet sortiment som servas av vår underbara personal. Kan det bli bättre än så?

Underbar är normalt öppen en timme före föreställning. Ingen servering under själva föreställning, men däremot i paus om det är någon.
Efter föreställning är det Uppenbar som håller öppet (dock inte alla föreställningar - se respektive föreställning för info.).


Uppenbar & bistro

En trappa upp hittar ni vår mysiga lilla Uppenbar & bistro. Här finns också vår lilla scen där vi ofta har mindre framföranden efter föreställningar eller på andra kvällar - håll utkik efter vad som är på gång. Uppenbar är också vår mötesplats för utbyte och samtal kring vad man upplevt under kvällen, eller om drömmar, föreställningar och förväntningar. Det går också att hyra in sig på Uppenbar privat eller för företag- fester, jubileum i unik miljö för mindre sällskap, upp till 35 personer. Det finns skärm och projektor, scen med möjlighet att koppla in ljudanläggning och inte minst... visst, lutande tornet i Pisa är en sevärdhet, men det var innan du satt i lutande affischrummet på Reginateatern... Välkomna!

Uppenbar & bistro har öppet alla fredagar & lördag 18.00 - 23.00. Öppettiderna hänger alltid ihop med föreställning på stora eller lilla scen. Se under fliken "föreställningar" vad som är på gång.

Vissa föreställningar under veckodagar är Uppenbar & bistro också öppet. Se "föreställningar".


Samarbeten med restauranger

Tillsammans med vår fina granne, ölbaren och restaurangen Taps, samt spanska restaurang Iberico vid Fyris torg, ett kvarter ifrån, erbjuds rabatt på menyerna föreställningskvällar om du kan uppvisa biljett från Reginateatern.  

Kontakta restaurangerna direkt och boka bord, uppge att du är besökare till Reginateatern, så erhåller du din rabatt.

www.tapsbeerbar.se/

https://www.iberico.nu/