fredag 13 september
Ordinarie biljettpris
Ordinarie: 295 kr
Pensionär/Ungdom t o m 26 år: 195 kr
Barn t o m 12 år: 125 kr
Serviceavgift tillkommer.
Tid
19:00
Längd
1 hours
Paus
Nej

Erbjudande


Biljettkassan

Om du vill ha personlig hjälp kan du ringa 018-727 83 40 eller maila PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlZ2luYXRlYXRlcm5AdXBwc2FsYS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5yZWdpbmF0ZWF0ZXJuQHVwcHNhbGEuc2U8L2E+.
Öppettider tisdag–fredag 12:00–15:00.


Reginateaterns ordinarie köpvillkor

1. Köpt biljett återlöses ej.

2. Du kan i mån av plats byta föreställningsdatum på din biljett till ett annat datum av samma produktion(samma serie av föreställningar), senast dagen innan föreställningen.

3. Vid inställd föreställning ska biljetten återlösas inom 30 dagar. Biljetter köpta via biljettkassan återlöses i biljettkassan. Information om återlösen sker primärt via mejl.

4. Vid flyttad föreställning erbjuds du att behålla din biljett alt. Lösa in för presentkort eller återköp.

5. Samtliga biljetter kontrolleras av personal i samband med insläpp.

6. Om du köper pensionär/studentbiljett så ska du kunna uppvisa giltigt intyg.

7. Klockslaget på din biljett avser tid för föreställningens början. Då ska du ha intagit din plats. Efter föreställningens början kan insläpp inte garanteras.

Tillgänglighet

Är ni beroende av rullstol, permobil eller motsvarande så boka gärna direkt via biljettkassan för bästa vägledning och placering i lokalen. Ledsagare följer med utan extra kostnad.

Hörslinga som täcker hela salongen finns.

Tillgänglighetsanpassad toalett finns i entréområdet.

Vi har även en trapphiss till övervåningen (ledsagare och instruktion av personal krävs för att använda hissen).

Reginateaterns salong har 154 platser på parkett samt 76 platser på balkong (kan variera beroende på scensstorlek). Det är god sikt från samtliga platser.

Tag gärna kontakt med oss om ni vill ha hjälp kring tillgängligheten.

Händel på händer

"Händel på Händer" är en cirkusmusikalisk operaäventyr för hela familjen. Till tonerna av Georg Friedrich Händels musik tar cirkusartister, musiker och operasångare med publiken på en dramatisk resa genom eld, vatten, luft och jord, där vi utforskar olikheterna och det symbiotiska samspelet mellan elementen.

Ensemble “balans- resonans
Director: Tilde Björfors
Thomas Volle: tenor
Catalina Langborn: violin
Arsema Asghodom: violin
Mime Brinkmann: cello
Jan Unestam: ballongman, balanskonstnär
Nelli Kujansivu: fotjonglör
Louise Bjurholm: akrobat
Henrik Agger: akrobat

Ensemble “balans- resonans” är ett artistkollektiv startat på initiativ av cirkusregissören Tilde Björfors , operasångaren Thomas Volle och cellisten Mime Brinkman.
Tillsammans utgår de tre den konstnärliga ledningen att experimentera och på ett lekfullt sätt utveckla vad som kan uppstå i mötet mellan konstformerna opera, musik, cirkus och bildkonst.

"Händel på Händer" är deras första projekt tillsammans och har premiär på Parkteatern under sommaren 2024. Den kommer också att spelas på många olika platser, bland annat på Reginateatern i Uppsala och på Stadsteatern i Stockholm.