lördag 07 december
Ordinarie biljettpris
Ordinarie: 350 kr
Student/ungdom t o m 26 år: 295 kr
Serviceavgift tillkommer.
Tid
19:00
Längd
1 hours 10 min
Paus
Nej

Erbjudande


Biljettkassan

Om du vill ha personlig hjälp kan du ringa 018-727 83 40 eller maila PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlZ2luYXRlYXRlcm5AdXBwc2FsYS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5yZWdpbmF0ZWF0ZXJuQHVwcHNhbGEuc2U8L2E+.
Öppettider tisdag–fredag 12:00–15:00.


Reginateaterns ordinarie köpvillkor

1. Köpt biljett återlöses ej.

2. Du kan i mån av plats byta föreställningsdatum på din biljett till ett annat datum av samma produktion(samma serie av föreställningar), senast dagen innan föreställningen.

3. Vid inställd föreställning ska biljetten återlösas inom 30 dagar. Biljetter köpta via biljettkassan återlöses i biljettkassan. Information om återlösen sker primärt via mejl.

4. Vid flyttad föreställning erbjuds du att behålla din biljett alt. Lösa in för presentkort eller återköp.

5. Samtliga biljetter kontrolleras av personal i samband med insläpp.

6. Om du köper pensionär/studentbiljett så ska du kunna uppvisa giltigt intyg.

7. Klockslaget på din biljett avser tid för föreställningens början. Då ska du ha intagit din plats. Efter föreställningens början kan insläpp inte garanteras.

Tillgänglighet

Är ni beroende av rullstol, permobil eller motsvarande så boka gärna direkt via biljettkassan för bästa vägledning och placering i lokalen. Ledsagare följer med utan extra kostnad.

Hörslinga som täcker hela salongen finns.

Tillgänglighetsanpassad toalett finns i entréområdet.

Vi har även en trapphiss till övervåningen (ledsagare och instruktion av personal krävs för att använda hissen).

Reginateaterns salong har 154 platser på parkett samt 76 platser på balkong (kan variera beroende på scensstorlek). Det är god sikt från samtliga platser.

Tag gärna kontakt med oss om ni vill ha hjälp kring tillgängligheten.

Ken Akter FRÄLSAREN

Efter succén "Ken Akter - sån jävla otur!" är han nu tillbaka. Mannen, myten legenden! Den här gången siktar Ken mot framtiden, tiden efter könskriget, där män och kvinnor ser varandra, lyfter varandra. Där kvinnan uppskattar mannen… i stället för att trycka ner hans självkänsla för små skitsaker! …bara för att kalsongen råkat hamna bredvid tvättkorgen.
I denna fristående komedi skruvas tonläget och satiren upp och vad som helst kan hända när Lina Petersén ÄR Ken Akter.


Välkommen till framtiden, tiden efter könskriget…

För Ken Akter står det klart att han har ett högre syfte här i världen. Han har perspektiv, talförmåga och charm vilket gör det näst intill brottsligt att inte dela med sig av all sin klarsyn och framtidstro. Därför ger han sig ut i världen för att tala till folket. Tala för en bättre värld, självförtroende lider han inte brist på. Men så är det allt det där som skaver… Gamla oförrätter och tillkortakommanden. Kritiska röster, ifrågasättanden, som elaka projektiler från alla möjliga håll.

Till och med från hans livs stora kärlek Anna. Det ingår inte i Kens image som frälsare och världsförbättrare, men ändå finns det där. Som en spricka i tiden. Det kränkande i att kvinnor ständigt måste prata om orättvisor och utsatthet. Det är ingen hejd på vad en kvinna kan råka ut för tydligen.

Men män då? Men Ken då? De drabbas ständigt av det värsta brott en människa kan utsättas för: att bli skrattade åt. Såå jääävla kränkande!!