tisdag 17 december
Ordinarie biljettpris
Ordinarie 250:- Student/ungdom 150:- Serviceavgift tillkommer.
Tid
19:00
Längd
2 tim
Paus
Ja

Erbjudande

Biljettkassan öppnar en timme innan föreställning tillsammans med Underbar där ni kan köpa snacks, kaffe, te, öl, vin samt alkoholfria drycker. Det går bra att ta med dryck in i salongen.

På teaterns ovanvåning finns Uppenbar för den som önskar ytterligare förtäring i samband med föreställning. Mer information finns under fliken "Mat & dryck" ovan.

Vänligen observera att rullstolsplatser bokas via biljettkassan. Var snäll och kom i god tid innan föreställningen börjar.


Biljettkassan

Om du vill ha personlig hjälp kan du ringa 018-727 83 40 eller maila PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlZ2luYXRlYXRlcm5AdXBwc2FsYS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5yZWdpbmF0ZWF0ZXJuQHVwcHNhbGEuc2U8L2E+.
Öppettider tisdag–fredag 12:00–15:00.


Reginateaterns ordinarie köpvillkor

1. Köpt biljett återlöses ej.

2. Du kan i mån av plats byta föreställningsdatum på din biljett till ett annat datum av samma produktion(samma serie av föreställningar), senast dagen innan föreställningen.

3. Vid inställd föreställning ska biljetten återlösas inom 30 dagar. Biljetter köpta via biljettkassan återlöses i biljettkassan. Information om återlösen sker primärt via mejl.

4. Vid flyttad föreställning erbjuds du att behålla din biljett alt. Lösa in för presentkort eller återköp.

5. Samtliga biljetter kontrolleras av personal i samband med insläpp.

6. Om du köper pensionär/studentbiljett så ska du kunna uppvisa giltigt intyg.

7. Klockslaget på din biljett avser tid för föreställningens början. Då ska du ha intagit din plats. Efter föreställningens början kan insläpp inte garanteras.

Tillgänglighet

Är ni beroende av rullstol, permobil eller motsvarande så boka gärna direkt via biljettkassan för bästa vägledning och placering i lokalen. Ledsagare följer med utan extra kostnad.

Hörslinga som täcker hela salongen finns.

Tillgänglighetsanpassad toalett finns i entréområdet.

Vi har även en trapphiss till övervåningen (ledsagare och instruktion av personal krävs för att använda hissen).

Reginateaterns salong har 154 platser på parkett samt 76 platser på balkong (kan variera beroende på scensstorlek). Det är god sikt från samtliga platser.

Tag gärna kontakt med oss om ni vill ha hjälp kring tillgängligheten.

Väsen möter Sigrid Moldestad & Hazelius Hedin - En julkonsert

VINTERSONG - en nordisk Vinterkonsert

Kanske en av årets vackraste julkonserter! Sverige möter Norge i en gemensam skandinavisk vinterstämning när det lackar mot jul.

Den svenska duon Hazelius Hedin med nyckelharpa, cittern och sång möter norska Sigrid Moldestad på hardingfela och sång.

Alla är kända för sitt sätt att förmedla de starka historier och melodier som finns i den nordiska folkmusiktraditionen.

Det blir en konsert med vintervisor och julsånger, tradition och förnyelse, och med personliga möten som värmer oss i den mörka årstiden.

Esbjörn Hazelius och Johan Hedin är bland Sveriges största folkmusikstjärnor och är kända för sina innerliga sånger och sitt briljanta strängspel.

Duon turnerar i Norden och världen, och har under åren givit ut fyra album tillsammans. Deras samspel träffar en nerv som gör att musiken fängslar och berör.

Det samma kan sägas om Sigrid Moldestad, som turnerat mycket med sitt egna band och gjort flera plattor under sin karriär, senast albumet “Tonen i meg” som kom förra vintern.

Hon har turnerat med julkonserten “Vintersong” i flera år, ofta med olika och unika ensembler. Detta är tredje gången tillsammans med den svenska duon Hazelius Hedin, med turnéer i både Norge och Sverige.

Sigrid Moldestad (sång/hardingfela/fiol)

Esbjörn Hazelius (sång/cittern/gitarr/violino dámore)

Johan Hedin (sopran- & oktavnyckelharpa/sång