fredag 08 november
Ordinarie biljettpris
Ordinarie: 225 kr
Serviceavgift tillkommer.
Tid
19:00
Längd
50 min
Paus
Nej

Erbjudande


Biljettkassan

Om du vill ha personlig hjälp kan du ringa 018-727 83 40 eller maila PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlZ2luYXRlYXRlcm5AdXBwc2FsYS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5yZWdpbmF0ZWF0ZXJuQHVwcHNhbGEuc2U8L2E+.
Öppettider tisdag–fredag 12:00–15:00.


Reginateaterns ordinarie köpvillkor

1. Köpt biljett återlöses ej.

2. Du kan i mån av plats byta föreställningsdatum på din biljett till ett annat datum av samma produktion(samma serie av föreställningar), senast dagen innan föreställningen.

3. Vid inställd föreställning ska biljetten återlösas inom 30 dagar. Biljetter köpta via biljettkassan återlöses i biljettkassan. Information om återlösen sker primärt via mejl.

4. Vid flyttad föreställning erbjuds du att behålla din biljett alt. Lösa in för presentkort eller återköp.

5. Samtliga biljetter kontrolleras av personal i samband med insläpp.

6. Om du köper pensionär/studentbiljett så ska du kunna uppvisa giltigt intyg.

7. Klockslaget på din biljett avser tid för föreställningens början. Då ska du ha intagit din plats. Efter föreställningens början kan insläpp inte garanteras.

Tillgänglighet

Är ni beroende av rullstol, permobil eller motsvarande så boka gärna direkt via biljettkassan för bästa vägledning och placering i lokalen. Ledsagare följer med utan extra kostnad.

Hörslinga som täcker hela salongen finns.

Tillgänglighetsanpassad toalett finns i entréområdet.

Vi har även en trapphiss till övervåningen (ledsagare och instruktion av personal krävs för att använda hissen).

Reginateaterns salong har 154 platser på parkett samt 76 platser på balkong (kan variera beroende på scensstorlek). Det är god sikt från samtliga platser.

Tag gärna kontakt med oss om ni vill ha hjälp kring tillgängligheten.

Ålevangeliet

Ålen är en mytomspunnen fisk och precis som många andra arter på vår jord är dess existens hotad. En osäker framtid är dock inte det enda som ålen har gemensamt med oss människor.

Patrik Svenssons Augustprisade bok Ålevangeliet – berättelsen om världens mest gåtfulla fisk beskriver vår motsägelsefulla relation till ålen, dels som en av naturvetenskapens största mysterium och ett historiskt mål för beundran, dels som ett eftertraktat byte och en delikatess.

Tuomas Rinta-Panttilas föreställning tar avstamp i bokens värld och för oss på en färd i människans relation till ålen, naturen, sig själv och världen.

Ålens könsmångfald och dess fyrfasiga förändring under dess livscykel, dess vandring mot Sargassohavet och århundraden av forskning skapar i kombination med den accelererande förlusten av biologisk mångfald, klimatförändring och den globala utrotningvågen en stark grund för en turnéföreställning riktad till unga, som bjuder in sin publik till att förundra sig över detta mirakel till fisk.

Originalverk Patrik Svensson
Regi och dramaturgi Tuomas Rinta-Panttila
På scenen Emilia Jansson
Längd 50 minuter
Uppföranderätt: Agency North / Colombine Teaterförlag