Reginas vänner

Bli Reginavän och stöd Uppsalas mest spännande kulturscen!
Du får bra erbjudanden och möjlighet att hjälpa till på teatern.

En grupp kulturintresserade som uppskattar Reginateaterns ambitiösa och omväxlande program bildade hösten 2005 den ideella föreningen Reginas vänner. Syftet är att sprida intresse för teatern och stödja verksamheten på olika sätt. 2021 har föreningen 135 medlemmar.

Möjligheten att bidra med ideellt arbete uppskattas av medlemmarna. Varje föreställningskväll är minst tre Reginavänner på plats - sköter garderoben, hjälper till i kaféet och finns till hands för publiken. En bra bonus är att garderobiärerna har stolar reserverade på balkongen och kan se nästan hela föreställningen.

Medlemmar har bidragit med upprustning och möbler i 1880-talsstil till rummet innanför kaféet, förbättringar i garderoben och sponsrat stolar i salongen. En del av medlemsavgifterna går till ett årligt stipendium till en ung scenkonstnär med anknytning till Reginateatern.

Som Reginavän får du bra biljetterbjudanden och blir då och då inbjuden till arrangemang exklusivt för medlemmarna. Medlemskapet kostar 150 kr per person.

Du är välkommen som Reginavän!

Skriv till PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlZ2luYXN2YW5uZXJAZ21haWwuY29tIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPnJlZ2luYXN2YW5uZXJAZ21haWwuY29tPC9hPg==
och uppge namn, adress och telefonnummer.
Du får då mer information i ett välkomstbrev.