fredag 02 februari
Ordinarie biljettpris
Ordinarie: 295 kr
Student/ungdom tom 26 år: 195 kr
Serviceavgift tillkommer.
Tid
19:00
Längd
50 min
Paus
Nej

Erbjudande


Biljettkassan

Om du vill ha personlig hjälp kan du ringa 018-727 83 40 eller maila PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlZ2luYXRlYXRlcm5AdXBwc2FsYS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5yZWdpbmF0ZWF0ZXJuQHVwcHNhbGEuc2U8L2E+.
Öppettider tisdag–fredag 12:00–15:00.


Reginateaterns ordinarie köpvillkor

1. Köpt biljett återlöses ej.

2. Du kan i mån av plats byta föreställningsdatum på din biljett till ett annat datum av samma produktion(samma serie av föreställningar), senast dagen innan föreställningen.

3. Vid inställd föreställning ska biljetten återlösas inom 30 dagar. Biljetter köpta via biljettkassan återlöses i biljettkassan. Information om återlösen sker primärt via mejl.

4. Vid flyttad föreställning erbjuds du att behålla din biljett alt. Lösa in för presentkort eller återköp.

5. Samtliga biljetter kontrolleras av personal i samband med insläpp.

6. Om du köper pensionär/studentbiljett så ska du kunna uppvisa giltigt intyg.

7. Klockslaget på din biljett avser tid för föreställningens början. Då ska du ha intagit din plats. Efter föreställningens början kan insläpp inte garanteras.

Tillgänglighet

Är ni beroende av rullstol, permobil eller motsvarande så boka gärna direkt via biljettkassan för bästa vägledning och placering i lokalen. Ledsagare följer med utan extra kostnad.

Hörslinga som täcker hela salongen finns.

Tillgänglighetsanpassad toalett finns i entréområdet.

Vi har även en trapphiss till övervåningen (ledsagare och instruktion av personal krävs för att använda hissen).

Reginateaterns salong har 154 platser på parkett samt 76 platser på balkong (kan variera beroende på scensstorlek). Det är god sikt från samtliga platser.

Tag gärna kontakt med oss om ni vill ha hjälp kring tillgängligheten.

Freestyle Phanatix

Freestyle Sensation
Med regi av Kim Bøytler och koreografi och musikläggning av de medverkande artisterna så har vi skapat en föreställning som är både en nyskapande extravagant uppvisning av de bästa artisterna inom sina genres och en heltäckande överblick av hip hopens element.

Peace, Unity, Love & Having Fun är hip hopens grundläggande budskap.

I denna nya föreställning är det mottot endast ansatsen! Föreställningen går långt vidare, vi tar breakdance, rap, beatboxing & streetdance och gör en performance som är interaktiv med artister på scen som använder scenografi, projektion, ljuddesign och ljusdesign för att visa sin expertis-genre i ett traditionellt och också nytt perspektiv och en scen som är lika levande och närvarande i föreställningen som artisterna är.

Nu hyllas Breakdance jorden runt, och är en del av de olympiska grenarna och tre av artisterna i denna föreställning ingår i svenska OS-gruppen, varav en är coach för gruppen, samt Ukrainas bästa hopp inför OS-tävlingen 2024!

Kunskap och talang och hård träning premieras, och det är en grundpelare i föreställningen! Freestyle Sensation är ett stort och tydligt kliv in i 2020-talet, och kompromissar inte med arvet och värderingarna som är den Riktiga Hip Hopen. En föreställning i tiden och som visar vartåt hip hop kan gå i framtiden.
Vi vill visa fram Hip hop kulturen som i grunden handlar om fredlig tävlan, talang mot talang.

----

Freestyle Phanatix
Freestyle Phanatix är Skandinaviens största professionella breakdance-trupp och har genomfört fler än 4000 föreställningar och workshops världen över.

Gruppen är ett hiphop-kollektiv med de bästa artisterna från "the old school", " the new school" och "the next school". Nu turnerar den fjärde generationen artister med specialkunskaper i hiphopens konstarter. Truppens arbete är genomsyrat av budskapet om öppenhet, sammanhållning och att kunna se bortom hudfärg och bakgrund. Med en egenskap att vara synliga och imponerande i kombination med en ständigt lika stor målmedvetenhet att nå ut förbi scenkanten, har Freestyle Phanatix en förmåga att alltid få sin publik med sig, oavsett vem de uppträder för.

----

Sociala medier
www.facebook.com/FreestylePhanatix
www.instagram.com/freestylephanatix

Presskontakt
Kim Bøytler, 0704332335, kb@phanatix.net