fredag 18 oktober
Ordinarie biljettpris
220 kr
Serviceavgift tillkommer.
Tid
19:00
Längd
45 min
Paus
Nej

Erbjudande


Biljettkassan

Om du vill ha personlig hjälp kan du ringa 018-727 83 40 eller maila PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlZ2luYXRlYXRlcm5AdXBwc2FsYS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5yZWdpbmF0ZWF0ZXJuQHVwcHNhbGEuc2U8L2E+.
Öppettider tisdag–fredag 12:00–15:00.


Reginateaterns ordinarie köpvillkor

1. Köpt biljett återlöses ej.

2. Du kan i mån av plats byta föreställningsdatum på din biljett till ett annat datum av samma produktion(samma serie av föreställningar), senast dagen innan föreställningen.

3. Vid inställd föreställning ska biljetten återlösas inom 30 dagar. Biljetter köpta via biljettkassan återlöses i biljettkassan. Information om återlösen sker primärt via mejl.

4. Vid flyttad föreställning erbjuds du att behålla din biljett alt. Lösa in för presentkort eller återköp.

5. Samtliga biljetter kontrolleras av personal i samband med insläpp.

6. Om du köper pensionär/studentbiljett så ska du kunna uppvisa giltigt intyg.

7. Klockslaget på din biljett avser tid för föreställningens början. Då ska du ha intagit din plats. Efter föreställningens början kan insläpp inte garanteras.

Tillgänglighet

Är ni beroende av rullstol, permobil eller motsvarande så boka gärna direkt via biljettkassan för bästa vägledning och placering i lokalen. Ledsagare följer med utan extra kostnad.

Hörslinga som täcker hela salongen finns.

Tillgänglighetsanpassad toalett finns i entréområdet.

Vi har även en trapphiss till övervåningen (ledsagare och instruktion av personal krävs för att använda hissen).

Reginateaterns salong har 154 platser på parkett samt 76 platser på balkong (kan variera beroende på scensstorlek). Det är god sikt från samtliga platser.

Tag gärna kontakt med oss om ni vill ha hjälp kring tillgängligheten.

I am ballet

Jag är balett. Jag är gjord av sorg, av livfullhet, av åtrå, av minnen, av kåthet, av tro. Av en förlängd mage. Gjord av tårar, av nostalgi, av lust, av en leende läpp och ett utsträckt öra. En pulserande hand, ett stängt ögonlock, en sträckt nacke. Jag är åska och blixt, rosornas doft, en ömsint smekning och ett känsloutbrott. Ett känsligt skinn. Blodiga muskler. Gåshud. En svettig panna. Just nu är jag gjord av balett, och det är du också.

Idé, koreografi, dans: Sebastian Lingserius
Koreografi, dans: Nefeli Oikonomou
Kompositör: FEC
Text, ljus, kostym, foto: Sebastian Lingserius och Nefeli Oikonomou, i samarbete med ChatGPT.
Produktion: KASS Produktion
Med stöd av: Region Stockholm, Weld, Sand Dansstudio

SEBASTIAN LINGSERIUS
är koreografen som letar i dansens utmarker. Han har vänt in och ut på Stålmannen, givit publiken vad-massage under föreställningar, blickat in i det post-cyborgiska och låtit robotar berätta om sina kroppsliga krämpor,  dissekerat filosofen Deleuze tanke-kropp, och låtit en daggmask dansa Gaga. I hans arbete finns ett starkt intresse i att konstruera psyko-somatiska praktiker, icke-raka danskroppar och att återerövra dansens språk. Att dissikera den makt som styr kroppens filosofi och politik.Sebastian är verksam i den svenska dansbranschen de senaste tjugo åren. Han verkar i både det smalt intima och i de stora dans-formaten. Arbetar med mängder av spjutspets-konstnärer årligen, och föredrar mod framför förutsägbarhet.

NEFELI OIKONOMOU
är dansare, koreograf, performer och danspedagog från Grekland, baserad i Sverige. I hennes arbete utforskar hon  nya horisonter för dansens och koreografins utveckling, i korsning av det förkroppsligade och det poetiska. Nefeli kurerade senast Festivalen In an Act of Weaving på Weld, som inleddes med dansföreställningar, installationer, videoverk, workshops och koreografiska interventioner. Festivalen fortsatte sedan  med podcasts och bokpublikation. Hon premiärvisade verket Weavers i september 2022 i samproduktion med Weld och presenterade installationsversionen av verket i Livrustkammaren. Nefeli har samarbetat med Sebastian sedan 2016 i olika produktioner och  tillsammans är de initiativtagare till SAND Dansstudio i Aspudden, en nyetablerad studio för experimentella praktiker.