onsdag 20 mars
Ordinarie biljettpris
Ordinarie: 90 kr
Student/ungdom tom 26 år: 60 kr
Serviceavgift tillkommer.
Tid
18:00
Längd
1 hours 30 min
Paus
Nej

Erbjudande


Biljettkassan

Om du vill ha personlig hjälp kan du ringa 018-727 83 40 eller maila PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlZ2luYXRlYXRlcm5AdXBwc2FsYS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5yZWdpbmF0ZWF0ZXJuQHVwcHNhbGEuc2U8L2E+.
Öppettider tisdag–fredag 12:00–15:00.


Reginateaterns ordinarie köpvillkor

1. Köpt biljett återlöses ej.

2. Du kan i mån av plats byta föreställningsdatum på din biljett till ett annat datum av samma produktion(samma serie av föreställningar), senast dagen innan föreställningen.

3. Vid inställd föreställning ska biljetten återlösas inom 30 dagar. Biljetter köpta via biljettkassan återlöses i biljettkassan. Information om återlösen sker primärt via mejl.

4. Vid flyttad föreställning erbjuds du att behålla din biljett alt. Lösa in för presentkort eller återköp.

5. Samtliga biljetter kontrolleras av personal i samband med insläpp.

6. Om du köper pensionär/studentbiljett så ska du kunna uppvisa giltigt intyg.

7. Klockslaget på din biljett avser tid för föreställningens början. Då ska du ha intagit din plats. Efter föreställningens början kan insläpp inte garanteras.

Tillgänglighet

Är ni beroende av rullstol, permobil eller motsvarande så boka gärna direkt via biljettkassan för bästa vägledning och placering i lokalen. Ledsagare följer med utan extra kostnad.

Hörslinga som täcker hela salongen finns.

Tillgänglighetsanpassad toalett finns i entréområdet.

Vi har även en trapphiss till övervåningen (ledsagare och instruktion av personal krävs för att använda hissen).

Reginateaterns salong har 154 platser på parkett samt 76 platser på balkong (kan variera beroende på scensstorlek). Det är god sikt från samtliga platser.

Tag gärna kontakt med oss om ni vill ha hjälp kring tillgängligheten.

Vad är... hopp?

Reginateatern presenterar samtal om livets stora frågor på teaterns lilla scen!

Vad är...? är tillbaka med en vår av samtal och reflektion! Och precis som tidigare så är det frågan och den gemensamma utforskningen som står i fokus: utifrån våra egna erfarenheter och kunskaper vrider och vänder vi tillsammans på kvällens tema. Eftersom samtalen bottnar i publikens egna funderingar så krävs inga förkunskaper utan bara en nyfikenhet och vilja att öppna upp för nya tankar. Till vår hjälp har vi som tidigare en inbjuden gäst som introducerar temat utifrån sitt perspektiv.

Samtalen leds av Malin Jörnvi som är filosof och kursledare för filosofi och existentiella samtal på Biskops Arnö Nordens Folkhögskola och Skurups folkhögskola samt aktiv inom Svenska sällskapet för filosofisk praxis. Malin arbetar också som produktionskoordinator på Reginateatern.

Vårens samtal sker onsdagarna 20 mars, 17 april samt 22 maj klockan 18.00-19.30 och biljetter släpps löpande.

Varmt välkomna!  

Vad är...? presenteras i samarbete med Folkuniversitetet och genomförs med ekonomiskt stöd från Folkuniversitetsföreningen.


20 mars

Fråga: Vad är... hopp?

Gäst: Ann Lagerström

Ann Lagerström är verksam som journalist, författare och existentiell samtalsledare. Ann håller dessutom i utbildningar för andra som är nyfikna på att leda samtal. Hon har länge intresserat sig för främst den existentiella filosofin med den danska filosofen Søren Kirkegaard i spetsen och på senare år har hon ägnat en hel del av sina funderingar åt hoppet.

Vad är så hopp och hur förhåller det sig till t ex vilja, önskan och dagdrömmeri? Är hopp personligt eller politiskt? Vad kan vi egentligen hoppas på? Finns det något vi bör hoppas på? Och stämmer ordspråket att hoppet är det sista att lämna människan?  

Välkommen till ett förhoppningsvis hoppfullt samtal på Reginateatern den 20 mars!