torsdag 18 april
Ordinarie biljettpris
Ordinarie: 195 kr
Studentpris: 150 kr
Serviceavgift tillkommer.

595 kr säsongskort. Ett begränsat antal säsongskort som gäller för alla fyra föreställningar på stora scen köpes via biljettkassan som nås på reginateatern@uppsala.se. Öppet 12-15 tis-fre.
Tid
19:00
Längd
2 tim
Paus
Ja

Erbjudande

Biljettkassan öppnar en timme innan föreställning tillsammans med Underbar där ni kan köpa snacks, kaffe, te, öl, vin samt alkoholfria drycker. Det går bra att ta med dryck in i salongen.

På teaterns ovanvåning finns Uppenbar för den som önskar ytterligare förtäring i samband med föreställning. Mer information finns under fliken "Mat & dryck" ovan.

Vänligen observera att rullstolsplatser bokas via biljettkassan. Var snäll och kom i god tid innan föreställningen börjar.


Biljettkassan

Om du vill ha personlig hjälp kan du ringa 018-727 83 40 eller maila PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlZ2luYXRlYXRlcm5AdXBwc2FsYS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5yZWdpbmF0ZWF0ZXJuQHVwcHNhbGEuc2U8L2E+.
Öppettider tisdag–fredag 12:00–15:00.


Reginateaterns ordinarie köpvillkor

1. Köpt biljett återlöses ej.

2. Du kan i mån av plats byta föreställningsdatum på din biljett till ett annat datum av samma produktion(samma serie av föreställningar), senast dagen innan föreställningen.

3. Vid inställd föreställning ska biljetten återlösas inom 30 dagar. Biljetter köpta via biljettkassan återlöses i biljettkassan. Information om återlösen sker primärt via mejl.

4. Vid flyttad föreställning erbjuds du att behålla din biljett alt. Lösa in för presentkort eller återköp.

5. Samtliga biljetter kontrolleras av personal i samband med insläpp.

6. Om du köper pensionär/studentbiljett så ska du kunna uppvisa giltigt intyg.

7. Klockslaget på din biljett avser tid för föreställningens början. Då ska du ha intagit din plats. Efter föreställningens början kan insläpp inte garanteras.

Tillgänglighet

Är ni beroende av rullstol, permobil eller motsvarande så boka gärna direkt via biljettkassan för bästa vägledning och placering i lokalen. Ledsagare följer med utan extra kostnad.

Hörslinga som täcker hela salongen finns.

Tillgänglighetsanpassad toalett finns i entréområdet.

Vi har även en trapphiss till övervåningen (ledsagare och instruktion av personal krävs för att använda hissen).

Reginateaterns salong har 154 platser på parkett samt 76 platser på balkong (kan variera beroende på scensstorlek). Det är god sikt från samtliga platser.

Tag gärna kontakt med oss om ni vill ha hjälp kring tillgängligheten.

Fyris Comedy – Stand up med Messiah Hallberg, Elinor Svensson m.fl

Fyris Comedy gör dina torsdagar roligare! Under utvalda kvällar förvandlar vi Reginateatern till Uppsalas hetaste stand up-klubb. Ta en sväng förbi baren och slå dig sedan ner i den mysiga salongen för att skratta tillsammans med en blandning av landets mest omtyckta stand up-komiker och nya stjärnskott på humorhimlen.

Den här kvällen ser du dessa komiker på scen:


Messiah Hallberg
Han har kallats Sverigebäst på stand up. Och som de bevingade citatet lyder: “It ain’t bragging if you can back it up.” När Messiah står på scen är det sylvasst, ofta provocerande och alltid väldigt, väldigt roligt. 2018 utsågs han till Sveriges bästa manliga komiker. Han har synts i tv-program som "Parlamentet” och "Roast på Berns", som skådespelare i flera humorserier och inte minst som programledare för satirprogrammet “Svenska nyheter” i SVT. Den senaste standup-turnén "Messiah Hallberg live – Ett livsverk med humoristisk touch" hyllades av såväl publik som pressen. Missa för guds skull inte chansen att uppleva Messiah live i Uppsala!  


Elinor Svensson
Tramsbyxan från Bjärnum, som blivit nominerad till “Årets Kvinnliga Komiker” både en och två gånger. Hon har medverkat i “Släng dig i brunnen” i SVT och “Tankesmedjan” i P3. True crime-fansen känner garanterat igen Elinor från podden “Vad blir det för mord?”, som hon har tillsammans med humorkollegan Johanna Hurtig Wagrell.


Dessi Hietala
Dessi är det norrländska yrvädret som just nu tar stand up-sverige med storm. Hon lyckas med konststycket att vara charmig och extremt syrlig på samma gång, både på scenen och på sitt roliga TikTok-konto. Senast har Dessi varit med som förkomiker på Kirsty Armstrongs turné “Pöka” och hon driver även den egna klubben “Snälla Komediklubb” i Stockholm.  


Fyris Comedy presenteras av Anna Karlsson och Henrik Moberg
Anna är komiker, kommunikatör och “kanske lite väl öppenhjärtig” kring sina egna tillkortakommanden, när hon står på scener runt om i landet. Henrik har beskrivits som “Sveriges roligaste mattelärare” och missar aldrig ett tillfälle att blanda in underfundiga musikaliska inslag i sin stand up. Tillsammans utsågs de till “Årets kreativa Uppsalabo 2022”.


Dessutom uppträder fler roliga supportkomiker!