torsdag 26 september
Ordinarie biljettpris
Ordinarie: 220 kr
Student/Ungdom t o m 26 år: 175 kr
Serviceavgift tillkommer.

Säsongskort: 595 inkl. serviceavgift.
Köp ett säsongskort som gäller för alla Fyris Comedys föreställningar på Reginateatern hösten -24. Köp genom att mejla reginateatern@uppsala.se (Öppet tis-fre 12-15). Begränsat antal.
Tid
19:00
Längd
2 tim
Paus
Ja

Erbjudande

Vänligen observera att rullstolsplatser bokas via biljettkassan. Var snäll och kom i god tid innan föreställningen börjar.


Villkor säsongskort
Ordinarie köpvillkor för Reginateatern gäller. Säsongskortet kan inte bytas mot kontanter eller andra varor. Säsongskortet är en värdehandling och ersätts ej vid förlust. Förvara det säkert!
För kulturevenemang gäller enligt lag ingen ångerrätt och vi återbetalar inte köpta biljetter eller säsongskort. Undantaget är i händelse av att vi skulle behöva ställa in tre eller fler FYRIS Comedy-event skulle under samma säsong - då återbetalas hela summan (exklusive serviceavgifter) till dig och säsongskortet annulleras.


Biljettkassan

Om du vill ha personlig hjälp kan du ringa 018-727 83 40 eller maila PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlZ2luYXRlYXRlcm5AdXBwc2FsYS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5yZWdpbmF0ZWF0ZXJuQHVwcHNhbGEuc2U8L2E+.
Öppettider tisdag–fredag 12:00–15:00.


Reginateaterns ordinarie köpvillkor

1. Köpt biljett återlöses ej.

2. Du kan i mån av plats byta föreställningsdatum på din biljett till ett annat datum av samma produktion(samma serie av föreställningar), senast dagen innan föreställningen.

3. Vid inställd föreställning ska biljetten återlösas inom 30 dagar. Biljetter köpta via biljettkassan återlöses i biljettkassan. Information om återlösen sker primärt via mejl.

4. Vid flyttad föreställning erbjuds du att behålla din biljett alt. Lösa in för presentkort eller återköp.

5. Samtliga biljetter kontrolleras av personal i samband med insläpp.

6. Om du köper pensionär/studentbiljett så ska du kunna uppvisa giltigt intyg.

7. Klockslaget på din biljett avser tid för föreställningens början. Då ska du ha intagit din plats. Efter föreställningens början kan insläpp inte garanteras.

Tillgänglighet

Är ni beroende av rullstol, permobil eller motsvarande så boka gärna direkt via biljettkassan för bästa vägledning och placering i lokalen. Ledsagare följer med utan extra kostnad.

Hörslinga som täcker hela salongen finns.

Tillgänglighetsanpassad toalett finns i entréområdet.

Vi har även en trapphiss till övervåningen (ledsagare och instruktion av personal krävs för att använda hissen).

Reginateaterns salong har 154 platser på parkett samt 76 platser på balkong (kan variera beroende på scensstorlek). Det är god sikt från samtliga platser.

Tag gärna kontakt med oss om ni vill ha hjälp kring tillgängligheten.

Fyris Comedy - Uppsala Special

Fyris Comedy gör dina torsdagar roligare! Under utvalda kvällar förvandlar vi Reginateatern till Uppsalas hetaste stand up-klubb. Slå dig sedan ner i den mysiga salongen för en riktig skrattfest!

Den här kvällen är ett unikt tillfälle att njuta av humor när den är som bäst - det vill säga när den kommer från Uppsala! Fyris Comedy har handplockat sina och publikens favoriter för att bjuda på en riktig 018-kavalkad, där alla komiker på scenen har koppling till vår älskade stad.

Headliners blir de två Uppsalasönerna Behrad Rouzbeh och Simon Garshaseb. Behrad är en riktig publikfavorit med sin varma framtoning. Han har turnerat med de största klubbarna, medverkar i Morgonpasset i P3 och stora TV-produktioner som Parlamentet och Invandrare för svenskar. Simon är charmig, kvick och fantastiskt rolig. När han inte lockar till höga skratt på TV-skärmen (som i filmen “Snälla Kriminella” eller i hysteriskt roliga, egenproducerade humorserien “Laxbralla”) gör han succé på scener runt om i landet.